ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ: Ο Τσίπρας κέρδισε επάξια τον τίτλο του «Μαυρογιαλούρου»

nd-o-tsipras-kerdise-epaxia-ton-titlo-toy-mayrogialoyroy-2143488

«Ο κ. Τσίπρας διεκδίκησε και κέρδισε επάξια τον τίτλο του Μαυρογιαλούρου», αναφέρει σε σημερινή ανακοίνωση το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας με αφορμή την καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ ότι το Νοσοκομείο Σαντορίνης, που εγκαινιάστηκε πριν από λίγες ημέρες από τον πρωθυπουργό «δεν διαθέτει ασφαλή κάλυψη σε Ιατρικό Προσωπικό και άλλους επαγγελματίες υγείας».

«Στις 15 Ιουλίου, σε μια φιέστα φτηνής προπαγάνδας, εμφανιζόταν να εγκαινιάζει το νοσοκομείο Σαντορίνης και να βεβαιώνει ότι οι νέες γυναίκες του νησιού μπορούν να γενούν εδώ», γράφεται στην ανακοίνωση.

«Λίγες μέρες αργότερα, έγκυες γυναίκες μεταφέρονταν σε άλλα νοσοκομεία, ακόμη και στην Κρήτη, με επείγουσα διακομιδή», υπογραμμίζεται στο κείμενο του γραφείου Τύπου της ΝΔ.

«Αποδεικνύεται έτσι, άλλη μια φορά, ότι είναι επικίνδυνο να πιστεύει κανείς τον κ. Τσίπρα», σημειώνεται.

«Η αλήθεια, άλλωστε – και την είχε επισημάνει η Νέα Δημοκρατία – είναι ότι το νοσοκομείο Σαντορίνης είχε κατασκευαστεί από προηγούμενες κυβερνήσεις και το μόνο που έκαναν ήταν να μεταφέρουν εκεί το ανθρώπινο δυναμικό του Κέντρου Υγείας», υπενθυμίζεται στη συνέχεια του κειμένου.

«Η αλήθεια είναι ότι με φιέστες δεν βελτιώνεται η καθημερινότητα των Ελλήνων. Η κοινωνία απαιτεί σοβαρές λύσεις και όχι  επικοινωνιακές απόπειρες εμπαιγμού», τονίζεται στην ανακοίνωση.