Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Γιατί ζητά συγγνώμη ο Μουζάλας από τον Δένδια;

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Γιατί ζητά συγγνώμη ο Μουζάλας από τον Δένδια;

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την αντίδραση της Νεολαίας του κυβερνώντος κόμματος προκάλεσε η γενναία αναγνώριση του αναπληρωτή Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής ότι υπερέβαλε σε κριτική προς τον τότε Υπουργό κ. Ν. Δένδια, σχετικά με την διαχείριση των μεταναστευτικών ροών. 

Η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή της υποστηρίζει ότι ο Νίκος Δένδιας έχει συνδεθεί με τις μελανότερες περιόδου της κυβέρνησης Σαμαρά και ουσιαστικά αδειάζει τον κ. Μουζάλα για την επιλογή του.  

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ (σ.σ. τα όποια ορθογραφικά είναι από το πρωτότυπο) έχει ως εξής:

«Ο Νίκος Δένδιας  έχει συνυφανθεί με μία από τις μελανότερες πτυχές της τριετούς διακυβέρνησης Σαμαρά: με το όργιο καταστολής και αυταρχισμού.

Η υπουργεία του είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τον «Ξένιο Δία», τις επιχειρήσεις «σκούπα» μεταναστών και προσφύγων από το κέντρο της Αθήνας μέχρι τον Έβρο, με τους βασανισμούς των 15 αντιφασιστών συλληφθέντων στη ΓΑΔΑ (η καταγγελία των οποίων είχε λάβει διεθνή χαρακτηριστικά), με τις απάνθρωπες συνθήκες κράτησης της Αμυγδαλέζας και άλλων κέντρων κράτησης, με το δόγμα της «μηδενικής ανοχής» απέναντι σε όποιον –  φοιτητή ή εργαζόμενο, άνεργο ή μετανάστη – τολμούσε να διεκδικήσει, να αντισταθεί, να σηκώσει κεφάλι.

Ως νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, μας είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρούμε οποιονδήποτε λόγο για να ζητήσουμε συγγνώμη από τον προαναφερθέντα». 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή