Στ. Θεοδωράκης: «Η κυβέρνηση δημιουργεί το ένα ψέμα πάνω στο άλλο»

Στ. Θεοδωράκης: «Η κυβέρνηση δημιουργεί το ένα ψέμα πάνω στο άλλο»

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για «φιέστες στο Σύνταγμα» κατηγόρησε την κυβέρνηση ο επικεφαλής του Ποταμιού Στ. Θεοδωράκης, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

Ο κ. Θεοδωράκης σχολίασε πως «την ώρα που η οικονομία θέλει συγκεκριμένες απαντήσεις και ενώ η κυβέρνηση δεν τις έχει, αντί να κατευθύνει τη συζήτηση στο τι θα κάνουμε με την ανεργία και τι θα κάνουμε με την οικονομία, στήνει φιέστες για το Σύνταγμα» ενώ έκανε λόγο για «κοροϊδία της κυβέρνησης», η οποία «δημιουργεί το ένα ψέμα πάνω στο άλλο» και «αντί να πει ότι οι υπολογισμοί της ήταν λάθος και πρέπει να πάμε σε μια διαφορετική πολιτική, προσπαθεί να χρυσώσει το χάπι. »

Επισήμανε ακόμα ότι η κυβέρνηση μοιράζει «νέα δώρα» που «θα είναι εις βάρος των πολιτών», και φέρνοντας ως παράδειγμα την κυβερνητική απόφαση για δωρεάν μετακίνηση των ανέργων με τις αστικές συγκοινωνίες προσέθεσε πως η κυβέρνηση αντί να βρει «μια πραγματική λύση, για τις δουλειές, για την ανάπτυξη, για τις εξαγωγές, προσθέτει ένα μικρό δωράκι στους ανέργους το οποίο σημαίνει μικρά καινούρια ελλείμματα στους οργανισμούς».

Σχετικά το ταξίδι στην Πάρο δήλωσε ότι τόσο ο πρωθυπουργός όσο και οι υπουργοί έχουν δικαίωμα να πάνε ένα ταξίδι, αλλά όχι με χρήματα του ελληνικού λαού, καθώς η τροπολογία που ψηφίστηκε από τη Βουλή σχετικά με τη συνοδεία του Προέδρου της Δημοκρατίας, του Πρωθυπουργού και μελών της κυβέρνησης στα ταξίδια στο εξωτερικό θα επιβαρύνει με κάποια εκατομμύρια τον προϋπολογισμό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή