Μητσοτάκης: Μήνυμα στήριξης από την Εύβοια

Μητσοτάκης: Μήνυμα στήριξης από την Εύβοια

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στις περιοχέςπου δοκιμάστηκαν επί τρεις ημέρες από την καταστροφική πυρκαγιά στην Εύβοια και δίπλα στους ανθρώπους που υπερέβαλαν εαυτούς για την αντιμετώπισή της βρέθηκε χθες ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, στέλνοντας μήνυμα στήριξης των τοπικών κοινωνικών. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας εξήρε το έργο των πυροσβεστών, αλλά και όλων αυτών που ενεπλάκησαν (εθελοντές, στελέχη της Περιφέρειας και της δασικής υπηρεσίας) και υπογράμμισε ότι χρέος της πολιτείας είναι να φροντίσει τόσο για την αποκατάσταση του τοπίου όσο και για την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας που επλήγη.

«Η πολιτεία πρέπει να σταθεί δίπλα στους πληγέντες, στους παραγωγούς ρητίνης, οι οποίοι είδαν το εισόδημά τους να καταστρέφεται και, βέβαια, θα πρέπει να μεριμνήσει έτσι ώστε να δρομολογηθούν όλα τα απαραίτητα έργα υποδομής και αυτό το πολύ όμορφο πευκοδάσος, με τη βοήθεια του πανδαμάτορα χρόνου, να ξαναγεννηθεί και η περιοχή να επιστρέψει στην προηγούμενη κατάσταση», ανέφερε ο κ. Κυρ. Μητσοτάκης, απευθύνοντας έκκληση στήριξης της περιοχής, τα τουριστικά καταλύματα της οποίας είχαν ήδη τις πρώτες ακυρώσεις ως αποτέλεσμα της πυρκαγιάς. «Ολοι έχουμε υποχρέωση, με τον τρόπο μας, να στηρίξουμε αυτήν την περιοχή. Να την επισκεπτόμαστε και να μην αφήσουμε τους ανθρώπους εδώ να απολέσουν πολύτιμο οικονομικό εισόδημα από τον τουρισμό», υπογράμμισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, καταλήγοντας ότι «το δύσκολο έργο της αποκατάστασης, το χρονοβόρο έργο της αποκατάστασης, ξεκινάει τώρα με τη βοήθεια όλων».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή