Αιχμές Σπίρτζη για σχέση εταιρειών φύλαξης με τους βανδαλισμούς στο μετρό

Αιχμές Σπίρτζη για σχέση εταιρειών φύλαξης με τους βανδαλισμούς στο μετρό

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αιχμές για πιθανή σχέση των εταιρειών φύλαξης και καθαριότητας των σταθμών του μετρό, με βανδαλισμούς σε σταθμούς της «Αττικό Μετρό»,άφησε κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη Βουλή, ο υπoυργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστος Σπίρτζης.

Ο κ Σπίρτζης σχολίασε πως οι βανδαλισμοί μπορεί να σχετίζονται με την απόφαση της κυβέρνησης να αλλάξει το νομοθετικό πλαίσιο για τη λειτουργία και τη σύναψη συμβάσεων με εταιρείες Σεκιούριτι και καθαρισμού, 

Μιλώντας στην ολομέλεια, κατά τη συζήτηση του σχεδίου νόμου για την ανάθεση και εκτέλεση συμβάσεων παραχώρησης, ο κ. Σπίρτζης ανέφερε, ότι οι εταιρείες αυτές εκβίαζαν τους εργαζόμενους, δήλωναν ψευδείς αμοιβές και καταστάσεις εργαζομένων και τόνισε, ότι, η κατάθεση της υπουργικής τροπολογίας, για την αλλαγή του καθεστώτος των συγκεκριμένων εταιρειών, συνέπεσε με καταστροφές στα ακυρωτικά μηχανήματα του Μετρό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή