Μαξίμου: «Την ασφάλεια των πολιτών την εγγυώνται καθημερινά οι θεσμοί»

Μαξίμου: «Την ασφάλεια των πολιτών την εγγυώνται καθημερινά οι θεσμοί»

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο πρόεδρος της ΝΔ ακολουθεί τη γνωστή και αποτυχημένη συνταγή «Νόμος και Τάξη», σχολιάζει το Μέγαρο Μαξίμου τη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη με την οποία προσωπικά εγγυήθηκε την αποκατάσταση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών. Κυβερνητικές πηγές ανέφεραν ότι η στρατηγική αυτή αποτελεί την σταθερή πολιτική συνέχεια της κυβέρνησης Σαμαρά αλλά είναι πολιτική και πρόγραμμα που έχει καταδικάσει ο λαός. «Όταν έχεις αποτυχημένο πρόγραμμα πορεύεσαι με «ασφάλεια»», σχολιάζει το Μέγαρο Μαξίμου.

«Αμήχανος απέναντι στις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης σε θεσμούς, οικονομία και κοινωνικό κράτος, ο κ. Μητσοτάκης ακολουθεί τη γνωστή μα αποτυχημένη συνταγή «Νόμος και Τάξη». Γνωστή και σταθερή πολιτική συνέχεια της κυβέρνησης Σαμαρά στην οικονομία και στην προπαγάνδα», σχολιάζουν ειδικότερα κυβερνητικές πηγές και υπογραμμίζουν ότι «το μόνο που διακυβεύεται είναι η προοπτική της ΝΔ και το καταδικασμένο από το λαό πρόγραμμά της».

«Την ασφάλεια των πολιτών την εγγυόνται καθημερινά οι θεσμοί της συντεταγμένης πολιτείας και της δημοκρατίας», αναφέρει η κυβέρνηση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή