Κ. Μητσοτάκης: «Ας κρατήσουμε ακόμη πιο γερά, την πίστη, τις αρχές και τις αξίες μας»

Κ. Μητσοτάκης: «Ας κρατήσουμε ακόμη πιο γερά, την πίστη, τις αρχές και τις αξίες μας»

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με αφορμή την ημέρα του Δεκαπενταύγουστου ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε δηλώσεις και ευχήθηκε σε όλους για τη μεγάλη γιορτή της Παναγίας, καλώντας τους Έλληνες «να κρατήσουν ακόμη πιο γερά, την πίστη, τις αρχές και τις αξίες τους για να βγούμε, μια ώρα αρχύτερα, από την πολύπλευρη και επώδυνη κρίση», καθώς όπως υπογράμμισε «Οι Έλληνες χάσαμε πολλά τα τελευταία χρόνια».

«Είναι σήμερα μια μεγάλη ημέρα για τη Χριστιανοσύνη, την Ορθοδοξία και τον Ελληνισμό. Ημέρα που εμπνέει πίστη και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας. Παρά τις δυσκολίες – που δυστυχώς μεγάλωσαν τον τελευταίο καιρό – μπορούμε, με τη βοήθεια και τη δύναμη της Παναγίας, να τα καταφέρουμε. Στην Παναγία, άλλωστε, ο λαός μας ακουμπά τον πόνο, τις αγωνίες, τις ελπίδες και τις προσευχές του», δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης.

«Είναι, όμως, και ημέρα που μεγαλώνει τη θλίψη για όσα πρωτοφανή και θλιβερά διαπράττονται τον τελευταίο καιρό, από ελάχιστους – ευτυχώς – βέβηλους, σε βάρος της Εκκλησίας μας. Από ανθρώπους που ούτε καν αντιλαμβάνονται τις παραδόσεις, την κληρονομιά και τον πολιτισμό της Πατρίδας μας», πρόσθεσε ο ίδιος.

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή