ΝΔ: «Η Ευρώπη επιταχύνει και η Ελλάδα κάνει όπισθεν»

ΝΔ: «Η Ευρώπη επιταχύνει και η Ελλάδα κάνει όπισθεν»

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Η αναθεώρηση της εκτίμησης του Α.Ε.Π. από την ΕΛΣΤΑΤ για το δεύτερο τρίμηνο του 2016, και μάλιστα επί το δυσμενέστερο επιβεβαιώνει ότι η ελληνική οικονομία σέρνεται σε ύφεση, και μάλιστα ακόμη πιο βαθιά, για τέταρτο συνεχόμενο τρίμηνο», δήλωσε ο Συντονιστής Οικονομικών Υποθέσεων της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Σταϊκούρας, με αφορμή τα προσωρινά στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για το ΑΕΠ.

«Επιπλέον, η ελληνική οικονομία είναι η μόνη στην Ευρώπη που βρίσκεται σε ύφεση τον τελευταίο χρόνο. Αυτό είναι το οδυνηρό “αποτύπωμα” των εμμονών της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Του λανθασμένου μείγματος δημοσιονομικής πολιτικής, της εσωτερικής στάσης πληρωμών, της ανικανότητας και ατολμίας στην υλοποίηση διαρθρωτικών αλλαγών, των παλινωδιών και υστερήσεων στην πραγματοποίηση αποκρατικοποιήσεων, της καθυστερημένης ολοκλήρωσης της πρώτης αξιολόγησης του προγράμματος», υπογράμμισε ο κ. Σταϊκούρας και κατέληξε:

«Η χώρα έχει ανάγκη από αλλαγή πολιτικής στην κατεύθυνση που προτείνει η Νέα Δημοκρατία, με μείωση φόρων και δαπανών, προώθηση αποκρατικοποιήσεων και μεταρρυθμίσεων».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή