Ο Γ. Καλλιάνος καταγγέλλει αλλαγή πλεύσης Λεβέντη

Ο Γ. Καλλιάνος καταγγέλλει αλλαγή πλεύσης Λεβέντη

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διευκρινίσεις για την απόφασή του να αποχωρήσει από την Eνωση Κεντρώων, δίνοντας στη δημοσιότητα μιαν αιχμηρή επιστολή που μιλούσε για «παλαιοκομματικές πρακτικές» και επέκρινε ανοικτά την τακτική προσέγγισης προς τον Αλέξη Τσίπρα –τον «πρωθυπουργό που διέλυσε τη χώρα», όπως σημείωνε χαρακτηριστικά– που ακολουθεί ο Βασίλης Λεβέντης, έδωσε ο Γιάννης Καλλιάνος.

Ο πρώην πλέον εκπρόσωπος Τύπου της Ενωσης Κεντρώων κατήγγειλε (μιλώντας στον ΣΚΑΪ) τον πρόεδρο του κόμματος ότι τον είχε απειλήσει. Αφορμή μια σκληρή ανακοίνωση που είχε εκδώσει και η οποία αφορούσε τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη. Σύμφωνα με τον κ. Καλλιάνο, είχε ακολουθήσει τηλεφώνημα του προέδρου της Ενωσης Κεντρώων, όπου ο κ. Λεβέντης είχε αναφέρει: «Αν επιτεθείς ξανά στον Αλεξιάδη και στον ΣΥΡΙΖΑ, θα σε διώξω από το κόμμα».

Ο παραιτηθείς από την Ενωση Κεντρώων σημείωσε ότι σκοπός του δεν ήταν να «χαϊδεύει αυτιά», γι’ αυτό και είχε επιλέξει ένα κόμμα του Κέντρου, «για να βοηθήσω την κοινωνία». Ερωτηθείς αν θα μεταπηδήσει στη Νέα Δημοκρατία, απάντησε ότι δεν συζητάει με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ούτε με κάποιο άλλο κόμμα και πρόσθεσε ότι θα μελετήσει τις θέσεις και τις απόψεις όλων των κομμάτων για να καταλήξει αν θα συμμετάσχει ή όχι σε κάποιον πολιτικό φορέα.

«Το μέλλον θα δείξει»

Σχολιάζοντας τον θόρυβο που προκάλεσαν η αποχώρηση και οι κατηγορίες Καλλιάνου, η Ενωση Κεντρώων σχολίασε ότι «το μέλλον θα δείξει» αν όσα ισχυρίστηκε ο κ. Καλλιάνος είναι αληθή ή, όπως πρόσθεσε με νόημα, «αν έχει προδιαγεγραμμένη πορεία προς τον χώρο που όλοι υποψιάζονται». Πάντως το κόμμα απέφυγε να απαντήσει στις καταγγελίες του παραιτηθέντος στελέχους του ότι ο κ. Λεβέντης δεν ήθελε να γίνεται καμία κριτική προς τον ΣΥΡΙΖΑ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή