Γεροβασίλη: Στις 90 ημέρες η περίοδος προσαρμογής των καναλιών στους όρους του διαγωνισμού

Γεροβασίλη: Στις 90 ημέρες η περίοδος προσαρμογής των καναλιών στους όρους του διαγωνισμού

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στις 90 ημέρες προσδιόρισε η κυβερνητική εκπρόσωπος Ολγα Γεροβασίλη την περίοδο προσαρμογής για όσους εξασφαλίσουν τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες, σε συνέντευξή της στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο 105,5»

«Μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών του διαγωνισμού, θα υπάρξει μια περίοδος προσαρμογής όσων αδειοδοτηθούν, ούτως ώστε να προσαρμοστούν στις απαιτήσεις των όρων του διαγωνισμού όσον αφορά, δηλαδή, την ποιότητα του προγράμματος, τον αριθμό αλλά και τις ειδικότητες των εργαζομένων, μια σειρά όρων που υπάρχουν στον διαγωνισμό. Χρειάζεται μια περίοδος προσαρμογής σε αυτό, είτε κάποιος είναι παλιός είτε καινούργιος που θα έχει πάρει τηλεοπτική άδεια», είπε η κ. Γεροβασίλη διευκρινίζοντας ότι μετά το πέρας των 90 ημερών το σήμα μέσω της Digea θα μεταφέρεται μόνο για τους σταθμούς που θα έχουν αδειοδοτηθεί.

«Θα υπάρξει ένα διάστημα, που έχει κοινοποιηθεί ότι θα είναι περίπου 90 μέρες στο μάξιμουμ, προκειμένου να γίνει αυτό. Στη συνέχεια, το σήμα θα μεταφέρεται μέσω της DIGEA, στην προκειμένη περίπτωση, μόνο για τους σταθμούς που θα έχουν αδειοδοτηθεί», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος αναφέρθηκε για ακόμα μια φορά στη στάση της ΝΔ απέναντι στην δημοπράτηση για τις άδειες κατηγορώντας την ότι «δεν την ενδιέφερε ποτέ τι είδους ενημέρωση θα έχουμε».

«Δεν ενδιέφερε ποτέ τη ΝΔ τι είδους ενημέρωση θα έχουμε, αρκεί αυτή η ενημέρωση να εξυπηρετούσε την ίδια. Και βεβαίως δεν νομίζω ότι υπάρχει Έλληνας πολίτης που θα μιλήσει στην Ελλάδα για αντικειμενική ενημέρωση μέσω των τηλεοπτικών σταθμών τα τελευταία αρκετά χρόνια. Επομένως η ΝΔ εξυπηρετείται από αυτό και θέλει ακριβώς το ίδιο να συμβαίνει. Αρκεί κάποιος να την εξυπηρετεί», είπε χαρακτηριστικά η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή