Βουλή: Ικανοποίηση Αλεξιάδη – Κατρούγκαλου για το αποτέλεσμα της αδειοδότησης των καναλιών

Βουλή: Ικανοποίηση Αλεξιάδη – Κατρούγκαλου για το αποτέλεσμα της αδειοδότησης των καναλιών

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με έκδηλη ικανοποίηση, εμφανίστηκαν νωρίτερα σήμερα στη Βουλή δύο υπουργοί, αναφορικά με την ολοκλήρωση της κρίσιμης φάσης της διαδικασίας αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών.

«Η απροσδόκητη αύξηση των εσόδων του Δημοσίου από τις χθεσινοβραδινές εξελίξεις μας δίνει τη δυνατότητα για καλύτερους σχεδιασμούς, γιατί κανένας δεν περίμενε αυτό το «δώρο» των 240.000.000 ευρώ για το ελληνικό Δημόσιο, το οποίο θα δώσει τη δυνατότητα στην Κυβέρνηση για καλύτερους σχεδιασμούς και για καλύτερη διαχείριση των οικονομικών», σχολίασε χαρακτηριστικά ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης.

«Είναι σημαντικά αυτά που συνέβησαν χθες. Είναι ζήτημα δημοκρατίας, κράτους δικαίου, αντιμετώπισης της κακής σχέσης οικονομίας και πολιτικών συμφερόντων που ονομάζουμε διαπλοκή», ανέφερε από την πλευρά του ο υπουργός Εργασίας Γ. Κατρούγκαλος.

«Κύριε Υπουργέ, είμαι σίγουρος ότι εσείς δεν ανήκετε σε αυτούς που πιστεύουν ότι χθες στις 3 τα μεσάνυχτα εξαφανίστηκε η όποια διαπλοκή υπήρχε εις τον τόπο, επειδή βγήκε η απόφαση», σχολίασε αμέσως ο αντιπρόεδρος της Βουλής Νικ. Κακλαμάνης, με τον κ. Καρούγκαλο να απαντά:

«Ξέρω, κύριε Πρόεδρε, ότι κι εσείς είστε μεταξύ αυτών που θέλουν να αντιμετωπίσουν αυτή τη διασύνδεση μεταξύ πολιτικής και οικονομίας. Απλώς, το θεωρώ ένα πάρα πολύ σημαντικό βήμα. Αλίμονο, αν μπορούσαμε από τη μια στιγμή στην άλλη να εξαφανίσουμε τόσο βαθιά ριζωμένα φαινόμενα στην πολιτική ζωή της χώρας. Απλώς, επαναλαμβάνω ότι θα πρέπει όλοι -και αναγνωρίζω ότι και στον χώρο της δικής σας παράταξης πολλοί είναι αυτοί που έχουν την ίδια στάση με μας- να συνεργαστούμε».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή