Λεβέντης: Θα παραστώ στην ομιλία Τσίπρα στη ΔΕΘ

Λεβέντης: Θα παραστώ στην ομιλία Τσίπρα στη ΔΕΘ

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την απόφασή του να παραστεί στην ομιλία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ ανακοίνωσε σε συνέντευξή του ο πρόεδρος της Eνωσης Κεντρώων, ο οποίος όμως παράλληλα αρνήθηκε ότι θα συμμετάσχει σε κυβέρνηση υπό τον Αλέξη Τσίπρα.

«Στην ΔΕΘ θα είμαι γιατί η λέξη “πρωθυπουργός’’ είναι θεσμός. Αν έκανε την ομιλία του σαν αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ δεν είχα καμία δουλειά», δήλωσε ο προεδρος της Ενωσης Κεντρώων.

«Είχα τη δυνατότητα την πρώτη μέρα από τον Σεπτέμβρη που έγιναν οι εκλογές να πάρω πέντε υπουργεία. Είμαι αντίθετος με τα λάφυρα. Δεν μπήκα στη Βουλή ονειρευόμενος καρέκλες. Εγώ ονειρεύομαι να κάτσουμε οι πολιτικοί αρχηγοί σε ένα τραπέζι 20 μέρες να καταστρώσουμε ένα σχέδιο εθνικό για τη χώρα, να σωθεί η οικονομία, να σωθεί ο λαός», ανέφερε ο κ. Λεβέντης.

Αναφορικά με το διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών, υπογραμμίζει ότι σέβεται το αποτέλεσμα και συγχαίρει τους νικητές. Παράλληλα εκφράζει τη βούλησή του να συμμετάσχει στη συγκρότηση του ΕΣΡ, αν ο πρόεδρος της Βουλής βάλει άτομα κύρους.

Τέλος, μιλώντας για τον κ. Καλλιάνο ο οποίος αποχώρησε πρόσφατα από την Ένωση Κεντρώων, ο κ. Λεβέντης υποστηρίζει ότι «επειδή έχει μεγάλη καρδιά» θα τον δεχόταν πίσω αν και ο ίδιος ζητούσε συγνώμη γι' αυτά που είπε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή