Ανεβαίνουν οι τόνοι εν όψει ΔΕΘ: Η ΝΔ αποκαλεί με βίντεο ψεύτη τον Τσίπρα – «Ποιος την πιστεύει» απαντά η κ. Γεροβασίλη

Ανεβαίνουν οι τόνοι εν όψει ΔΕΘ: Η ΝΔ αποκαλεί με βίντεο ψεύτη τον Τσίπρα – «Ποιος την πιστεύει» απαντά η κ. Γεροβασίλη

1' 49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Να ανεβάσει τους τόνους εν όψει ΔΕΘ επιχειρεί η αξιωματική αντιπολίτευση με στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αποδόμηση του Αλέξη Τσίπρα προσωπικά.

Δεν είναι μόνο η on camera δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη με την χαρακτηριστική φράση τον «καθιστώ προσωπικά υπεύθυνο» για την πορεία της χώρας και ακόμα το «αν δεν μπορεί να παραιτηθεί», κάτι που αποτυπώνει την σκληρή ρητορική της αξιωματικής αντιπολίτευσης.  Η ΝΔ κλιμακώνοντας την αντιπολίτευση έφτιαξε ένα βίντεο με το οποίο αποδομεί προσωπικά τον Αλέξη Τσίπρα. Το βίντεο έχει διάρκεια δύο λεπτά και αναρωτιέται:  «Υπάρχει κάποιος που τον πιστεύει ακόμα;».

Λίγα 24ωρα πριν ανοίξει τις πύλες της και επισήμως η 81η ΔΕΘ , η ΝΔ παρουσιάζει αποσπάσματα από την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ του 2015 και υπενθυμίζει όλα όσα υποσχέθηκε και δεν έκανε. Μεταξύ άλλων στα δύο αυτά λεπτά ακούγεται ο Αλέξης Τσίπρας να υπόσχεται: αντικατάσταση του Μνημονίου, κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, επαναφορά του κατώτατου μισθού, διαγραφή χρέους, κατάργηση ειδικού φόρου κατανάλωσης στα καύσιμα και αναπροσαρμογή αντικειμενικών αξιών.Σύμφωνα με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «ο Αλέξης Τσίπρας έλεγε από το βήμα της ΔΕΘ ένα ψέμα ανά τρία λεπτά».

Γεροβασίλη: "Ποιος πιστεύει την ΝΔ;"

Οι τόνοι όπως όλα δείχνουν θα ανέβουν και άλλο καθώς μπαίνουμε στην τελική ευθεία πριν την ΔΕΘ , αφού η απάντηση της Κυβέρνησης ήταν άμεση μέσω της εκπροσώπου της κ. Όλγας Γεροβασίλη, η οποία κατηγόρισε την ΝΔ για κινδυνολογία και ανακάλυψη «μπαμπούλων.

Αναλυτικά η δήλωση της:

«Μπροστά στο πολιτικό αδιέξοδο και την χρεωκοπία της πολιτικής του, ο κ. Μητσοτάκης δεν έχει άλλο καταφύγιο πέρα από την ασύστολη κινδυνολογία. Αναζητά διαρκώς ευκαιρία να τρομοκρατήσει την κοινή γνώμη, ανακαλύπτοντας «μπαμπούλες» που υπάρχουν μόνο στους μύχιους πόθους του. Το ίδιο έκανε στην πρώτη διαπραγμάτευση, το ίδιο κάνει και τώρα. Δυστυχώς γι αυτόν, η διαπραγμάτευση προχωρά κανονικά και οι πολίτες αρνούνται να τον πάρουν στα σοβαρά. Γι αυτό, τον καλούμε να αναζητήσει άλλον τρόπο, προκειμένου να βγάλει το κόμμα του από το βαθύ πολιτικό τέλμα στο οποίο είναι εγκλωβισμένο. Όσο για τις «προειδοποιήσεις του», ας τις στρέψει καλύτερα στον αντιπρόεδρο της ΝΔ κ. Γεωργιάδη, που περιφέρεται από ραδιόφωνο σε ραδιόφωνο, υβρίζοντας με γλώσσα πεζοδρομίου και απειλώντας με αντίποινα δημοσιογράφους, των οποίων η άποψη δεν του είναι αρεστή. Δυστυχώς, αυτή είναι η Νέα Δημοκρατία"καταλήγει

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή