Λεβέντης για την συνέντευξη Μητσοτάκη στον ΣΚΑΙ : «H λέξη τζάκι έχει το όνομα του»

Λεβέντης για την συνέντευξη Μητσοτάκη στον ΣΚΑΙ : «H λέξη τζάκι έχει το όνομα του»

1' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανακοίνωση για όσα είπε χτες ο κ. Μητσοτάκηης στην συνέντευξη του στον ΣΚΑΙ και τον Αλέξη Παπαχελά εξέδωσε η Ένωση Κεντρώων. Μεταξύ άλλων αποκαλεί «τζάκι» τον κ. Μητσοτάκη, ενώ κάνει επίθεση και στο Ποτάμι και Δημοκρατική Συμπαράταξη που στήριξαν την ενισχυμένη και εμμέσως την επιδιωκούμενη αυτοδυναμία από τον αρχηγό της ΝΔ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης Κεντρώων:

-Ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι ο Βασίλης Λεβέντης αλληθωρίζει προς τον Τσίπρα. Ασφαλώς, η μονομανία του να γίνει πρωθυπουργός τον κάνει να είναι αλλήθωρος ο ίδιος. Είπε επίσης, ο κ. Μητσοτάκης ότι ο κ. Τσίπρας για χάρη του Βασίλη Λεβέντη δεν έκανε την κατάτμηση των μεγάλων περιφερειών. Δηλαδή, η διαφθορά είναι στις μεγάλες περιφέρειες και στις μικρές περιφέρειες δεν μπορούν να υπάρξουν λαμογιές και υπεξαιρέσεις. Είναι σωστό να μην γνωρίζουν τα κόμματα που εκλέγουν βουλευτές, είναι σωστό να μην εκλέγεται βουλευτής ο πρόεδρος του κόμματος. Είναι σωστό, να έρχεται η άλλη μέρα των εκλογών και να μην γνωρίζουμε ποιοι και που εκλέγονται. Κόμματα που λαμβάνουν κάτω του 10%,δεν λαμβάνουν καμία έδρα στην πρώτη κατανομή. Στη ΝΔ δεν ξέρουν μαθηματικά ή επιδιώκουν την εξόντωση των μικρότερων κομμάτων?

-Σε ερώτηση του κ. Παπαχελά, αν θα κάνει κυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ, ο κ. Μητσοτάκης απάντησε ότι αγωνίζεται για την αυτοδυναμία. Εδώ γεννώνται οι τεράστιες ευθύνες της κας Γεννηματά και του κ. Θεοδωράκη που με την ψήφο τους, υπέρ της ενισχυμένης, έδωσαν το δικαίωμα στον κ. Μητσοτάκη να ονειρεύεται αυτοδυναμίες.

– Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε ότι ανήκει στην οικογένεια Μητσοτάκη, είναι αυτό τιμή του και δεν πήρε ποτέ αποστάσεις από την οικογένεια του. Επομένως, συμμερίζεται την στάση του πατέρα του στα γεγονότα του " 65, την αποστασία και την ανατροπή μιας κυβέρνησης με 53%. Θέλει μετά από αυτό ψήφους του Κέντρου?

Τέλος, ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε ότι βγήκε πρώτος με σταυρό στις εκλογές. Ξεχνάει ότι είναι "τζάκι" και όταν στο λεξικό γράφουμε τη λέξη τζάκι υπονοούμε την οικογένεια Μητσοτάκη.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή