NΔ: «Ιταμή απόπειρα τρομοκράτησης των δημοσιογράφων από τον κ. Πολάκη»

NΔ: «Ιταμή απόπειρα τρομοκράτησης των δημοσιογράφων από τον κ. Πολάκη»

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

 Έντονη ήταν η αντίδραση της ΝΔ στην προσωπική επίθεση που εξαπέλυσε ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κ. Πολάκης στην δημοσιογράφο Ε. Τσικρίκα η οποία κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου στην ΔΕΘ έκανε ερώτηση στον Αλέξη Τσίπρα για το λουκέτο στους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς και την επακόλουθη ανεργία για χιλιάδες δημοσιογράφους. Η ΝΔ στην ανακοίνωση της αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Η αήθης επίθεση του κ. Πολάκη στη δημοσιογράφο Ε. Τσικρίκα, επειδή τόλμησε να ρωτήσει τον κ. Τσίπρα για το "μαύρο" στα κανάλια και τις απολύσεις χιλιάδων εργαζομένων, επιβεβαιώνει την κατρακύλα της κυβέρνησης στον αυταρχισμό», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.

«Είναι θλιβερή συνέχεια στην απειλή του να χώσει δημοσιογράφους "τρία μέτρα κάτω από τη γη". Είναι ιταμή απόπειρα τρομοκράτησης των δημοσιογράφων και φίμωσης κάθε ελεύθερης φωνής, που εντάσσεται στο ευρύτερο σχέδιο της κυβέρνησης να ελέγξει την ενημέρωση», προσθέτει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή