«Άριστα, 20» από τον Πρωθυπουργό στο Υπ. Παιδείας για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

«Άριστα, 20» από τον Πρωθυπουργό στο Υπ. Παιδείας για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί η αριστεία να έχει δοκιμάσει τις πολιτικές ηγεσίες του Υπουργείου Παιδείας στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο το γραφείο τύπου του κ. Νίκου Φίλη δεν είχε πρόβλημα να τιτλοφορήσει «Άριστα, 20 από τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Υπουργείο Παιδείας» το δελτίο τύπου που εξέδωσε για την, χωρίς προβλήματα, έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Ο κ. Τσίπρας επισκέφθηκε νωρίτερα τη Δευτέρα το υπουργείο Παιδείας, όπου και ενημερώθηκε, για την έναρξη των μαθημάτων και την ετοιμότητα του μηχανισμού. «Είχαμε βάλει ένα στοίχημα μεγάλο, να επιστρέψουμε σε αυτή τη σχολική χρονιά στην κανονικότητα, να την προσεγγίσουμε και να την ξεπεράσουμε. Και ακούω από εσάς ότι όχι μόνο καταφέραμε να ανοίξουμε τα σχολεία αλλά έχουμε καταφέρει να πάνε στη θέση τους περισσότεροι αναπληρωτές από κάθε άλλη χρονιά και άρα ξεπερνάμε τον κύκλο της κρίσης και επιστρέφουμε στην κανονικότητα. Ο μεγάλος πόλεμος από δω και στο εξής είναι για να κατακτηθεί το σχολείο της ποιότητας και της ισότητας, γιατί, το αυτονόητο καταφέραμε σήμερα, που εδώ και τόσα χρόνια δεν ήταν δεδομένο» ανέφερε.

«Το σημερινό αποτέλεσμα έχει εκπλήξει ακόμα και τους πιο δύσπιστους και ενδεχομένως κάποιοι θα δυσκολευτούν να βγάλουν ειδήσεις. Και αυτή είναι η καλύτερη είδηση. Άριστα, 20!» κατέληξε ο Πρωθυπουργός. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή