Ο Σταύρος Θεοδωράκης άνοιξε ξανά τον διάλογο στην κεντροαριστερά

Ο Σταύρος Θεοδωράκης άνοιξε ξανά τον διάλογο στην κεντροαριστερά

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επίσκεψη στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας πραγματοποίησε σήμερα ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης. Εκτός από την ενημέρωση για τα θέματα της περιφέρειας που είχε από τον περιφερειάρχη κ. Τζιτζικώστα ο κ. Θεοδωράκης αναφέρθηκε και στο θέμα της ανασυγκρότησης της κεντροαριστεράς, που όπως φαίνεται δεν έχει κλείσει.

«Θέλουμε μια καθαρή εκλογική μάχη που θα βγάλει σε τρεις, τέσσερις μήνες έναν καινούριο αρχηγό όλου του μεσαίου χώρου χωρίς καμαρίλα, χωρίς παρασκηνιακές συμφωνίες, χωρίς διαπραγματεύσεις μεταξύ επιφανών στελεχών των κομμάτων, γιατί ο κόσμος του κέντρου είναι πολύ περισσότερος από τον κόσμο που είναι στο ΠΑΣΟΚ ή στο Ποτάμι» δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης και συνέχισε λέγοντας πως

         «Εμείς λέμε, "είμαστε εδώ". Εάν πραγματικά θέλουν, και όσοι θέλουν να διεκδικήσουν από το λαό, από την κοινωνία, την αρχηγία αυτού του χώρου, εμείς δηλώνουμε παρόντες. Φοβάμαι ότι κάποιοι μπήκαν σε αυτόν τον διάλογο για να φύγουν. Η συμπεριφορά της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ μαρτυρά ότι αυτό που τους ενδιαφέρει είναι κυρίως το κόμμα τους, οι θέσεις που ήδη έχουν και τα ποσοστά που ήδη έχουν. Εμείς μιλάμε για κάτι πολύ μεγαλύτερο και γι' αυτό το πολύ μεγαλύτερο είμαστε διατεθειμένοι να θυσιάσουμε ακόμα και το καινούριο μας κόμμα. Αρκεί όμως να έρθουν όλοι, και κυρίως όλοι αυτοί οι πολίτες που είναι κεντρώοι, φιλελεύθεροι, σοσιαλδημοκράτες και αυτή τη στιγμή νιώθουν άστεγοι. Και αυτοί δεν θα έρθουν σε ένα συνασπισμό κομμάτων, όπως κάποιοι θέλουν, θα έρθουν μόνο αν γεννηθεί κάτι καινούριο» σημείωσε.

(Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ)

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή