ΟΝΝΕΔ: Ανακοινώνει υποψηφιότητα ο Κώστας Δέρβος

ΟΝΝΕΔ: Ανακοινώνει υποψηφιότητα ο Κώστας Δέρβος

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Έντονη κινητικότητα επικρατεί αυτές τις μέρες στο στρατόπεδο της ΟΝΝΕΔ με τον Κώστα Δέρβο να θεωρείται βέβαιο πως θα είναι υποψήφιος για την ηγεσία της νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας.

Ο 32χρονος που σπούδασε στο τμήμα των εκπαιδευτικών ηλεκτρολόγων μηχανικών της ΑΣΠΑΙΤΕ και έλαβε μεταπτυχιακό τίτλο στα προηγμένα βιομηχανικά συστήματα από το Kingston University του Λονδίνου, ετοιμάζει με προσεκτικό τρόπο τα επόμενα βήματα ώστε να θέσει και επισήμως υποψηφιότητα για την ηγεσία της νεολαίας.

Αυτό θα γίνει πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα, με τον στόχο να είναι η συγκέντρωση των 500 και πλέον ατόμων και η αναλυτική παρουσίαση ενός «πλάνου» για την ηγεσία της νεολαίας. Στο πλαίσιο αυτό ετοιμάζεται ήδη μία διαδικτυακή πλατφόρμα η οποία θα απευθύνεται στο target group ηλικίας από 18 έως 32 και θα έχει επιμέρους ηλικιακές κατηγορίες που θα διαχωρίζει τους φοιτητές από τους πτυχιούχους, τους άνεργους από εκείνους που εργάζονται.

Μία ξεχωριστή κατηγορία θα είναι οι νέοι που μετανάστευσαν στο εξωτερικό, για τους οποίους θα υπάρχει ιδιαίτερη μνεία, καθώς αυτό είναι και επιθυμία του Προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η συγκέντρωση προγραμματίζεται για τα μέσα της άλλης εβδομάδας και ακολούθως ο Κώστας Δέρβος θα κάνει περιοδείες σε όλη την Ελλάδα, ανά νομό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή