Νέα αντιπαράθεση Παππά- ΝΔ για τις τηλεοπτικές άδειες

Νέα αντιπαράθεση Παππά- ΝΔ για τις τηλεοπτικές άδειες

1' 48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ο κ. Παππάς θα πρέπει να συνηθίζει στην ιδέα ότι η υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών έχει ήδη γίνει μπούμερανγκ για τον ίδιο τον υπουργό – καναλάρχη, για τον πρωθυπουργό και την Κυβέρνησή τους», αναφέρει σε νέα της ανακοίνωση η Νέα Δημοκρατία, με την οποία ανταπαντά στον κ. Παππά, ανοίγοντας ένα νέο κύκλο αντιπαράθεσης για τις τηλεοπτικές άδειες.

Σύμφωνα με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σήμερα μάλιστα, μετά τις αποκαλύψεις για τα δάνεια ενός εκ των πλειοδοτών, η υπόθεση εξελίσσεται σε κυβερνητικό Βατερλό.«Όμως, όπως προκύπτει από τις ανακοινώσεις του κ. Παππά, τα νέα αυτά δεν πρέπει να φτάνουν στον τόπο των πολυήμερων τουριστικών περιηγήσέων του σε Καναδά και ΗΠΑ, περιηγήσεων που γίνονται με χρήματα των άγρια φορολογούμενων Ελλήνων πολιτών από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ» προσθέτει η Ν.Δ.

«Αυτή είναι η ελληνική πραγματικότητα από την οποία είναι αποκομμένος ο κ. Παππάς, αν και είναι Yπουργός … Επικρατείας» καταλήγει.

«Είναι προφανές ότι η ΝΔ αδυνατεί να βγάλει την περούκα της διαπλοκής»

«Είναι προφανές ότι η Νέα Δημοκρατία αδυνατεί να βγάλει την περούκα της διαπλοκής», τόνισε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, με αφορμή προηγούμενη ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σε δήλωση του από τη Νέα Υόρκη- όπου συμμετέχει στη Σύνοδο του ΟΗΕ στο πλαίσιο της αποστολής με επικεφαλής τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα- ο κ. Παππάς σημείωσε ότι η ΝΔ «είναι γνήσιος εκφραστής του χρεοκοπημένου παρελθόντος- τότε, που τα ΜΜΕ δανείζονταν με αέρα και τα κόμματα έπαιρναν δημόσιο χρήμα μέσω Siemens».

Ο κ. Παππάς ανέφερε ότι «ο διαγωνισμός έγινε, τα κριτήρια ήταν αυστηρά, ο οικονομικός έλεγχος γίνεται με το γράμμα του νόμου, οι υποψήφιοι -όπως δικαιούνται- κάνουν ενστάσεις ο ένας για τον άλλο. Ο καθένας ασκεί τα δικαιώματα του», για να επισημάνει ότι «τα χρήματα καταβάλλονται τις επόμενες μέρες».

«Αυτά τα χρήματα υπόσχεται η Ν.Δ. να τα δώσει πίσω στους καναλάρχες», είπε ο υπουργός Επικρατείας και υπογράμμισε ότι «είναι ακόμα μεγαλύτερη ντροπή και από τα 27 χρόνια απραξίας και διαπλοκής».

«Τους ενημερώνουμε πως δεν περνάνε οι θρασύδειλες απειλές εναντίον των μελών της Επιτροπής. Ο διαγωνισμός έχει πραγματοποιηθεί. Όσο και αν η Ν.Δ. φωνάζει, η Ελλάδα προχωρά», κατέληξε ο ίδιος.Συνέχεια στην κόντρα με τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά για το ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών έδωσε η Νέα Δημοκρατία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή