N.Δ για Ελληνικό: «Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τον καλό, τον κακό και τον άσχετο»

N.Δ για Ελληνικό: «Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τον καλό, τον κακό και τον άσχετο»

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για θέατρο του παραλόγου και για διαφορετικούς ρόλους που τον καθένα έχει επωμιστεί ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, κάνει λόγο η Ν.Δ σε ανακοίνωση της. Μάλιστα δανείζεται παρομοιάζει τρία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με τον «καλό, τον κακό και τον άσχετο» εξηγώντας το γιατί.

Η ανακοίνωση:

«Τους ρόλους του καλού, του κακού και του άσχετου, μοιράστηκαν οι κορυφαίοι του ΣΥΡΙΖΑ στην υπόθεση του “Ελληνικού”.

Ο Υπουργός κ. Χρ. Σπίρτζης εμφανίζεται στο ρόλο του καλού που, παρά τις παλιές αντιθέσεις του, αλλά και τις πρόσφατες επικρίσεις του για το τίμημα, σηκώνει το βάρος για να προχωρήσει η επένδυση. Σέρνεται στη λογική του τραβάτε με και ας κλαίω!…

Ο Υπουργός κ. Αρ. Μπαλτάς, στο ρόλο του κακού, δηλώνει: “Αναγνωρίζουμε το γεγονός μιας ήττας. Κάνουμε το συμβιβασμό που απαιτεί η ήττα και συνεχίζουμε τον αγώνα”. Θυμάται πως κάποτε μιλούσαν για το δρόμο του “δημοκρατικού σοσιαλισμού” και αφήνει να φανεί πως κάποτε μπορεί να τον βρουν.

Στο ρόλο του άσχετου ο βουλευτής κ. Δ. Δημητριάδης υποστηρίζει: “Δεν επιδιώξαμε αριθμητική αύξηση του τιμήματος, διότι αυτό πολύ απλά πηγαίνει μόνο στο χρέος”. Αφήνοντας να φανεί πως μπορούσαν, αλλά δεν ήθελαν μεγαλύτερο τίμημα.

Το ερώτημα είναι ένα: Στο θέατρο αυτό, του παραλόγου, ποιος είναι ο ρόλος του κ. Τσίπρα;».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή