Υπουργικό: Ομαλά η αξιολόγηση, πέφτουν οι τόνοι για τα Θρησκευτικά

Υπουργικό: Ομαλά η αξιολόγηση, πέφτουν οι τόνοι για τα Θρησκευτικά

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας η άτυπη σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, στο Μέγαρο Μαξίμου, με τη συμμετοχή στενών του συνεργατών του και μελών της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, συζητήθηκε η πορεία της τρέχουσας αξιολόγησης.

Από την πλευρά της κυβέρνησης επισημαίνεται ότι αύριο ψηφίζεται από τη Βουλή το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα και εκκρεμεί η κατάθεση ενός ακόμα σ/ν για την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.

Ό,τι δεν περιλαμβάνεται σ΄ αυτά τα δύο νομοθετήματα έχει πάρει παράταση και συνεπώς δεν επηρεάζει το κλείσιμο της πρώτης αξιολόγησης και θα εκταμιευτεί κανονικά η υποδόση, σημειώνουν οι κυβερνητικές πηγές.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκε και το θέμα της Εκκλησίας, και από την κυβέρνηση εκτιμάται ότι είναι άγονο και αχρείαστο να παρατείνονται συζητήσεις που δεν αφορούν το σήμερα και θα πρέπει όλες οι πλευρές να εστιάσουν στα ζητήματα του σήμερα.

Επίσης επί τάπητος τέθηκε και το ζήτημα του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες, μετά και τις νέες εξελίξεις με την απόσυρση του Ιωάννη Καλογρίτσα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή