Η Νέα Δημοκρατία απαιτεί άμεση λύση στο θέμα του ΟΑΣΘ

Η Νέα Δημοκρατία απαιτεί άμεση λύση στο θέμα του ΟΑΣΘ

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Tην άμεση λύση του θέματος του ΟΑΣΘ απαιτεί η ΝΔ. Θέλοντας μάλιστα να δώσει έμφαση στο συγκεκριμένο θέμα, έγινε συνάντηση μετά από πρωτοβουλία των βουλευτών του Νομού Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνου Γκιουλέκα, κ. Σταύρου Καλαφάτη, κυρίας Έλενας Ράπτη, κ. Θεόδωρου Καράογλου και κ. Σάββα Αναστασιάδη, πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου, συνάντησή τους – στην οποία συμμετείχε και ο Υπεύθυνος του Τομέα Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, βουλευτής Σερρών κ. Κώστας Καραμανλής –  με τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Χρήστο Σπίρτζη.

Οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας έθεσαν στον Υπουργό το θέμα του ΟΑΣΘ, εξήγησαν τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στην καθημερινότητα της Θεσσαλονίκης και ζήτησαν να δοθεί τέλος στην αφάνταστη ταλαιπωρία των Θεσσαλονικέων.Συγκεκριμένα, ζήτησαν να δώσει η Κυβέρνηση άμεση λύση για την καταβολή δεδουλευμένων στους εργαζομένους του ΟΑΣΘ. Ο κ. Σπίρτζης δεσμεύτηκε ότι θα το κάνει μέχρι αύριο το πρωί με τη Νέα Δημοκρατία να εκφράζει τη επιθυμία πως ο υπουργός θα κρατήσει την υπόσχεση του.

(Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ)

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή