Βούτσης: Θα εξαντλήσουμε την τετραετία, τον Μάρτιο η συζήτηση για το Σύνταγμα

Βούτσης: Θα εξαντλήσουμε την τετραετία, τον Μάρτιο η συζήτηση για το Σύνταγμα

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο στόχος να κλείσει και η δεύτερη αξιολόγηση εντός του τρέχοντος έτους, η προσδοκία να γίνει συζήτηση για το χρέος έως τον Δεκέμβριο, ο σχεδιασμός για την προώθηση νομοσχεδίων για το πλαστικό χρήμα και τα αδήλωτα εισοδήματα, και η πρόθεση να αρχίσει η συζήτηση στη Βουλή για την αναθεώρηση του Συντάγματος περί τις αρχές του προσεχούς Μαρτίου, αποτελούν τους άμεσα επόμενους «σταθμούς» του οδικού χάρτη που φαίνεται να έχει σχεδιάσει η κυβέρνηση, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα ανέφερε νωρίτερα σε συνάντησή του με δημοσιογράφους ο κ. Ν. Βούτσης.

Οταν δε δέχθηκε ερώτηση σχετικά με το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, ο Πρόεδρος της Βουλής είπε αμέσως:

«Είσαι καλά;  Τι λες τώρα; Θα εξαντλήσουμε την περίοδο κατά το Σύνταγμα κανονικότατα γιατί έτσι πρέπει. Τα ενδιάμεσα (σ.σ. ενν. πρόωρες εκλογές)  μόνο όταν συμβαίνουν υποχρεωτικές καταστάσεις είτε μέσα στη Βουλη είτε στη κοινωνία. Κανείς δεν μπορεί να είναι απόλυτος. Μιλάμε για πράγματα τα οποία έχουν σχέση με τον σχεδιασμό της κυβέρνησης ο οποίος είναι σαφέστατος και αφορά στην επόμενη τριετία. Εντάξει, δεν υπάρχει ενδεχόμενο».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή