Ποτάμι: «Εικόνα από το Ιράν θυμίζει η συνάντηση για την παιδεία»

Ποτάμι: «Εικόνα από το Ιράν θυμίζει η συνάντηση για την παιδεία»

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ως εικόνα που παραπέμπει στο Ιράν και όχι σε ευρωπαϊκή χώρα περιγράφει το Ποτάμι την εικόνα από τη συνάντηση του πρωθυπουργού έχοντας στα δεξιά του τον υπουργό Άμυνας να συζητά με εκπροσώπους της εκκλησίας. Μάλιστα το Ποτάμι κατηγορεί τον πρωθυπουργό ότι «φοβούμενος το πολιτικό κόστος αναγόρευσε τον υπουργό Άμυνας ως υπερυπουργό Παιδείας και διέγραψε εν μια νυκτί όσα λένε τόσα χρόνια οι επαΐοντες εκπαιδευτικοί και οι επιστημονικές επιτροπές του υπουργείου Παιδείας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ποταμιού

«Συνέβη και αυτό! Τα εκπαιδευτικά προγράμματα αφαιρούνται από την αρμοδιότητα του υπουργείου παιδείας και γίνονται αντικείμενο διαπραγμάτευσης σε νυχτερινές συναντήσεις στους διαδρόμους και στα γραφεία του Μαξίμου! Η εικόνα του πρωθυπουργού έχοντας εκ δεξιών τον Υπουργό Άμυνας (!) να συζητά με τους εκπροσώπους της εκκλησίας για την ύλη που θα διδάσκεται στα σχολεία, παραπέμπει στο Ιράν (των μουλάδων) κι όχι σε ευρωπαϊκή χώρα.

Ο κ.Τσίπρας τρέμοντας από το φόβο για το πολιτικό κόστος, αναγόρευσε τον υπουργό Άμυνας ως υπερυπουργό Παιδείας και διέγραψε εν μια νυκτί όσα λένε τόσα χρόνια οι επαΐοντες εκπαιδευτικοί και οι επιστημονικές επιτροπές του υπουργείου Παιδείας. Οπισθοδρομικοί παντού κι αυταρχικοί όπου τους παίρνει, τα δίνουν όλα μήπως και κρατηθούν στην εξουσία. Δεν έχουν ούτε ιερό, ούτε όσιο».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή