ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ποτάμι: «Εικόνα από το Ιράν θυμίζει η συνάντηση για την παιδεία»

theodorakis3

Ως εικόνα που παραπέμπει στο Ιράν και όχι σε ευρωπαϊκή χώρα περιγράφει το Ποτάμι την εικόνα από τη συνάντηση του πρωθυπουργού έχοντας στα δεξιά του τον υπουργό Άμυνας να συζητά με εκπροσώπους της εκκλησίας. Μάλιστα το Ποτάμι κατηγορεί τον πρωθυπουργό ότι «φοβούμενος το πολιτικό κόστος αναγόρευσε τον υπουργό Άμυνας ως υπερυπουργό Παιδείας και διέγραψε εν μια νυκτί όσα λένε τόσα χρόνια οι επαΐοντες εκπαιδευτικοί και οι επιστημονικές επιτροπές του υπουργείου Παιδείας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ποταμιού

«Συνέβη και αυτό! Τα εκπαιδευτικά προγράμματα αφαιρούνται από την αρμοδιότητα του υπουργείου παιδείας και γίνονται αντικείμενο διαπραγμάτευσης σε νυχτερινές συναντήσεις στους διαδρόμους και στα γραφεία του Μαξίμου! Η εικόνα του πρωθυπουργού έχοντας εκ δεξιών τον Υπουργό Άμυνας (!) να συζητά με τους εκπροσώπους της εκκλησίας για την ύλη που θα διδάσκεται στα σχολεία, παραπέμπει στο Ιράν (των μουλάδων) κι όχι σε ευρωπαϊκή χώρα.

Ο κ.Τσίπρας τρέμοντας από το φόβο για το πολιτικό κόστος, αναγόρευσε τον υπουργό Άμυνας ως υπερυπουργό Παιδείας και διέγραψε εν μια νυκτί όσα λένε τόσα χρόνια οι επαΐοντες εκπαιδευτικοί και οι επιστημονικές επιτροπές του υπουργείου Παιδείας. Οπισθοδρομικοί παντού κι αυταρχικοί όπου τους παίρνει, τα δίνουν όλα μήπως και κρατηθούν στην εξουσία. Δεν έχουν ούτε ιερό, ούτε όσιο».