Συνδιάσκεψη Ελλήνων Ακτιβιστών με παρούσα την Φ. Γεννηματά

Συνδιάσκεψη Ελλήνων Ακτιβιστών με παρούσα την Φ. Γεννηματά

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η τρίτη Συνδιάσκεψη των Ελλήνων Ακτιβιστών του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος (PES Activists Greece) θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, από αύριο Παρασκευή μέχρι και την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου, στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ.

«Πάθος για αλλαγή» είναι ο τίτλος της Συνδιάσκεψης, οι εργασίες της θα αρχίσουν στις 6.30 το απόγευμα της Παρασκευής στο περίπτερο 8 της ΔΕΘ και στις 6.30 το απόγευμα του Σαββάτου, στην αίθουσα «Αιμίλιος Ριάδης» θα μιλήσουν: Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος, οι ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ Εύα Καϊλή, Νίκος Ανδρουλάκης, η Γενική Γραμματέας του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος (PES) και εκπρόσωπος του Immigration Network Marije Laffeber, η αντιπρόεδρος του PES Katarina Nevedalova, οι ευρωβουλευτές Δημήτρης Παπαδάκης, Victor Negrescu, ο πρώην υπουργός Παύλος Γερουλάνος, οι βουλευτές Γιώργος Αρβανιτίδης (ΠΑΣΟΚ), Κατερίνα Μάρκου (Ποτάμι), ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Αβραμόπουλος, o εκπρόσωπος των Κινήσεων για τη Σοσιαλδημοκρατία Χρήστος Σεβαστιάδης, και άλλες προσωπικότητες της ελληνικής και ευρωπαϊκής Σοσιαλδημοκρατίας.

Η Συνδιάσκεψη έχει ευρωπαϊκή και διεθνή διάσταση, με τη συμμετοχή ακτιβιστών από δέκα χώρες, και στο επίκεντρο των συζητήσεων θα βρεθούν η προσφυγική κρίση, τα ανθρώπινα δικαιώματα, η ανεργία, η νεανική επιχειρηματικότητα και οι προοδευτικές πολιτικές για τη νέα γενιά που θα δώσουν ξανά ελπίδα στους νέους ανθρώπους για ποιοτικό μέλλον, για δουλειές με αξιοπρέπεια, για δημιουργία και κοινωνική ευαισθησία.

Οι εργασίες της Συνδιάσκεψης θα ολοκληρωθούν την Κυριακή το μεσημέρι με ακτιβιστική δράση στους δρόμους της Θεσσαλονίκης.

(πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή