Παππάς: Η κατάντια με τις τηλεοπτικές άδειες τελείωσε

Παππάς: Η κατάντια με τις τηλεοπτικές άδειες τελείωσε

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με σκληρή γλώσσα από το βήμα της Βουλής ο υπουργός επικρατείας κ. Νίκος Παππάς επιτέθηκε στον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Κυριάκο Μητσοτάκη για το ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών και τις παρεμβάσεις στην δικαιοσύνη.

«Δώδεκα φορές αποκάλεσε "αντισυνταγματικό" τον Ν4339/2015 ο επικεφαλής της ΝΔ αυτό δεν είναι παρέμβαση στην δικαιοσύνη;» αναρωτήθηκε ο κ. Παππάς και συμπλήρωσε ότι πλέον η πολιτεία θέτει τους όρους και τα κανάλια  καλούνται να λειτουργήσουν με βάση αυτούς.  

«Αυτή η "κατάντια" που ίσχυε για τις άδειες τελείωσε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.Παππάς συμπληρώνοντας ότι η κυβέρνηση και ο ίδιος προσωπικά αισθάνεται πολύ περήφανος που έβαλαν τέλος σε αυτό το «προνόμιο» των ιδιοκτητών. «Ως αποτέλεσμα αυτής της πολιτικής δεχτήκαμε χυδαία πολεμική από τα συμφέροντα αυτών που χάνουν τα προνόμιά τους» συμπλήρωσε.

Αναφερόμενος στις επιθέσεις που δέχεται ο ίδιος από καναλάρχες, ο κ.Παππάς είπε ότι «δυο ιδιοκτήτες έκαναν μια απλή επιχειρηματική επιλογή: να μην πάρουν άδεια. Και τώρα τολμούν να βάζουν μπροστά τους εργαζόμενους». Ο υπουργός επικρατείας επισήμανε πάντως ότι η κυβέρνηση θα βρει λύσεις για την προστασία των θέσεων εργασίας των  ανθρώπων που θα τις χάσουν από το κλείσιμο των σταθμών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή