Π. Καμμένος: Διπλή επίθεση σε Σαμαρά, Βενιζέλο

Π. Καμμένος: Διπλή επίθεση σε Σαμαρά, Βενιζέλο

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Απευθυνόμενος περισσότερο στον Αντώνη Σαμαρά και στον Ευάγγελο Βενιζέλο και δευτερευόντως στον Κυριάκο Μητσοτάκη εμφανίστηκε στη Βουλή ο αρχηγός των ΑΝΕΛ. Ορμώμενος από την υπόθεση της Siemens, για την οποία υποστήριξε ότι έχει στη διάθεσή του τα αρχεία (και από τη Διεύθυνση Τεκμηρίωσης της Ν.Δ.) από το 1993 έως το 2009, ο Πάνος Καμμένος ισχυρίστηκε ότι «ορισμένοι που αποτελούσαν τη μαγιά της Ν.Δ.» είχαν συγκρουστεί με τη διαπλοκή. Αυτό, όπως είπε, αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά του Aδωνη Γεωργιάδη, «πριν παρεισφρήσουν οι εγκάθετοι του κ. Σαμαρά και τα άκρα γίνουν αντιπρόεδροι του κόμματος». Τον πρώην πρωθυπουργό κατηγόρησε, εξάλλου, ο υπουργός Εθνικής Αμυνας και για υποτιθέμενα στοιχεία που δημοσιεύθηκαν χθες σε φιλοσαμαρικό ιστότοπο και αφορούν τις σχέσεις της οικογένειας Μητσοτάκη με τη Siemens. Απευθυνόμενος μάλιστα στον Κυριάκο Μητσοτάκη, σε μια αποστροφή του λόγου του είπε: «Εμάς δεν μας κρατάει κανένας, εσάς σας κρατούν και μέσα από το κόμμα σας».

Ο κ. Καμμένος ισχυρίστηκε ακόμη ότι «έμμισθοι δημοσιογράφοι» τον κατηγορούν και ξαναείπε το δικό του «απεταξάμην» στον κ. Καλογρίτσα κατονομάζοντας sites τα οποία, σύμφωνα με τον ίδιο, χρηματοδοτούνταν από τον εργολάβο και παρ’ ολίγον καναλάρχη για να κάνουν επιθέσεις εναντίον του. Το ίδιο υποστήριξε και για την Τράπεζα Αττικής, μιλώντας για «πληρωμές εκτελεστών-δημοσιογράφων», προκειμένου να εξοντωθούν πολιτικοί αντίπαλοι. «Θα βγάλουμε αυτή και την επόμενη τετραετία», «οι ΑΝΕΛ δεν είναι υποχείριο κανενός», κατέληξε, ενώ κάλεσε τη Ν.Δ. να μην είναι «πατερίτσα» του ΠΑΣΟΚ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή