Αύριο και την Παρασκευή συνεδριάζει το Συμβούλιο της Επικρατείας για τις τηλεοπτικές άδειες

Αύριο και την Παρασκευή συνεδριάζει το Συμβούλιο της Επικρατείας για τις τηλεοπτικές άδειες

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συγκαλείται για αύριο Τετάρτη και την Παρασκευή η διάσκεψη της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας, προκειμένου να αποφανθεί για τη συνταγματικότητα η μη του νομοθετικού πλαισίου της κυβέρνησης για τις τηλεοπτικές άδειες.

Οπως έγινε γνωστό ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας κ. Νίκος Σακελλαρίου συγκάλεσε τελικώς τη διάσκεψη της Ολομέλειας για Τετάρτη και Παρασκευή μετά τη ματαίωσή της με δική του πρωτοβουλία λόγω "κλίματος" όπως είχε ο ίδιος ανακοινώσει.

Η σύγκληση της διάσκεψης για δύο συνεχόμενες ημέρες εκτιμάται ότι μπορεί να οδηγήσει σε απόφαση για το πολυσυζητημένο θέμα του διαγωνισμού για τις άδειες μετά και τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε η ματαίωση της Ολομέλειας και όσα ακολούθησαν με τη σκληρή κριτική που άσκησαν δύο αντιπρόεδροι του ΣτΕ (Αικατερίνη Σακελλαροπούλου και Χρήστος Ράμμος) για τους χειρισμούς του Προέδρου του Δικαστηρίου αλλά και της Ενώσεώς τους που με ανακοίνωσή της υποστήριξε τις προεδρικές ενέργειες.

Αλλωστε το θέμα της σύγκλησης της διάσκεψης της Ολομέλειας του ΣτΕ βρέθηκε στο επίκεντρο της χθεσινής σκληρής αντιπαράθεσης ανάμεσα στον πρωθυπουργό και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατά τη συζήτηση για θέματα διαπλοκής και διαφθοράς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή