Ο Καμμένος προανήγγειλε βιβλίο για όσα έγιναν στις διαπραγματεύσεις του ΄15

Ο Καμμένος προανήγγειλε βιβλίο για όσα έγιναν στις διαπραγματεύσεις του ΄15

1' 43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Έτοιμος να γράψει βιβλίο, δήλωσε ο Πάνος Καμμένος, με αφορμή τα όσα είδαν χτες το φως της δημοσιότητας από τα Wikileaks αλλά και το βιβλίο του Φρανσουά Ολάντ που φέρεται να μιλάει για τις κρίσιμες διαπραγματεύσεις του ΄15 και το αίτημα του Αλέξη Τσίπρα για συνδρομή από τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

«Έχουν ακουστεί διάφορα και θα ακουστούν διάφορα. Το δεδομένο είναι πως υπήρχαν απέναντι από τη χώρα όλοι αυτοί που ήθελαν να οδηγήσουν την Ελλάδα στη λύση Σόιμπλε να γίνει η χώρα αποθήκη ανθρώπων» σημείωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Παράλληλα απέφυγε να διαψεύσει ότι γίνονταν υποκλοπές των συνομιλιών στο ξενοδοχείο στις Βρυξέλλες που διέμενε η ελληνική αποστολή, λέγοντας την φράση

«Δεν είναι ώρα να τα κουβεντιάσουμε αυτά» αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να σχολιαστούν στο μέλλον.

Όσον αφορά την ιδεολογική του ταυτότητα, που σχολιάστηκε εντόνως λόγω της παρουσίας του χτες στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ και την προσφώνηση «Σύντροφοι και Συντρόφισσες» στους οπαδούς του κυβερνώντος κόμματος ο κ. Καμμένος τόνισε πως «Παραμένω κεντροδεξιός. Σε αυτή την πορεία που ξεκινήσαμε με τον Α. Τσίπρα ο καθένας κράτησε την ταυτότητά του και τις κόκκινες γραμμές του και αυτές γίνονται αποδεκτές απ΄όλους»

Σφοδρή αντίδραση Αδ. Γεωργιάδη

«Ελπίζω ο κ. Καμμένος να μην δώσει εντολή να του γράψει το βιβλίο -όπως και το προηγούμενο- ο κ. Γεωργαλάς, ο υπουργός της Χούντας. Για το προηγούμενο βιβλίο του ο Καμμένος είχε εξώδικο από τον Γεωργαλά γιατί δεν τον είχε πληρώσει», σχολίασε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha. Eπιπλέον κατηγόρησε τον κ. Καμμέμο για τεράστια ιδεολογική σύγχυση λέγοντας πως «Λέει σύντροφοι και συντρόφισσες με λάβαρα και σφυροδρέπανα και εξακολουθεί να θεωρείται δεξιός; ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ τους ενώνει το πάθος για την καρέκλα» κατέληξε. 

«Λέει σύντροφοι και συντρόφισσες με λάβαρα και σφυροδρέπανα και εξακολουθεί να θεωρείται δεξιός; ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ τους ενώνει το πάθος για την καρέκλα. Διέσπασε ο Καμμένος τη ΝΔ τον Φεβρουάριο του ‘12 με άλλους 28. Ευτυχώς εκείνοι επέστρεψαν…Μας κατηγορούσε για το PSI και τώρα δίνει χάρη σε αυτό γιατί χωρίς αυτό δεν θα υπήρχε η Ελλάδα ως οικονομία. Μας κατηγορούσε ως γερμανοτσολιάδες για αυτό και τώρα έδωσε χάρη», είπε χαρακτηριστικά.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή