Eντείνεται ο «πόλεμος» Ι. Φωτήλα – Ποταμιού για τη συνεργασία με Ν.Δ

Eντείνεται ο «πόλεμος» Ι. Φωτήλα – Ποταμιού για τη συνεργασία με Ν.Δ

1' 46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εντείνεται όπως όλα δείχνουν η  κόντρα που έχει ανοίξει μεταξύ του βουλευτή Ιάσωνα Φωτήλα και του κόμματος του, με φόντο την συνεργασία του Ποταμιού με τη Ν.Δ. 

Ο βουλευτής Αχαϊας, το μεσημέρι της Τρίτης με μία ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα στο facebook, απάντησε στον Παντελή Αβραμίδη, γραμματέα οργανωτικού του Ποταμιού, που χθες είχε αφήσει σαφή υπονοούμενα για τον  κ. Φωτήλα  λέγοντας πως «προφανώς δεν έχουν αντιληφθεί ότι είμαστε στο 2016. Οι υποσχέσεις, οι εξαγορές και όλες αυτές οι παλαιοκομματικές πρακτικές, τους εκθέτουν και δεν θα γίνουν ανεκτές από την κοινωνία» και συμπλήρωσε ότι «είναι γνωστές οι πιέσεις στελεχών των «παλαιών κομμάτων» προς περιφερειακά αλλά και κεντρικά στελέχη του Κινήματος μας» και κατέληξε λέγοντας: «Τις αντιμετωπίζουμε με ανεκτικότητα».

Ο κ. Φωτήλας σχολιάζοντας έκανε λόγο για λάσπη και τέλμα που έχει πέσει το κόμμα, ρίχνοντας λάδι στην φωτιά στην εν λόγω διαμάχη.

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Φωτήλα:

«Θέλω να θυμίσω στο φίλο και σύντροφο Παντελή ότι το ΠΟΤΑΜΙ δημιουργήθηκε ως φρέσκο, ανανεωτικό, προοδευτικό, μεταρρυθμιστικό κίνημα. Σ’ αυτά τα χαρακτηριστικά του κινήματος δεν ταιριάζει καθόλου η πρακτική του να «πετάμε λάσπη» αντί να απαντάμε πολιτικά. Θέλω δε να τονίσω ότι αυτή η πρακτική της λάσπης είναι κάτι το οποίο υπέστη το ΠΟΤΑΜΙ και ο Σ.Θ. προσωπικά και το υφίσταται ακόμα. Ακόμα περισσότερο λοιπόν γι’ αυτό το λόγο δεν αρμόζει αυτή η τακτική σ’ εμάς τους Ποταμίσιους. Σε καμία δε περίπτωση η λάσπη δεν πρόκειται να με σταματήσει από το να εκφράζω τις απόψεις και την αγωνία μου για την πορεία της χώρας και του κινήματός μας.

Θέλω να κάνω σαφές και ξεκάθαρο ότι δεν έχω υποστεί καμία πίεση, δεν έχω δεχτεί καμία πρόταση, καμία υπόσχεση για κανένα αντάλλαγμα από κανέναν. Προφανώς δε ούτε και από την Ν.Δ.

Ο σύντροφος Παντελής καλό θα ήταν να θυμάται ότι σαν Γραμματέας Οργανωτικού του κόμματος αντί να αναλώνεται σε ασκήσεις λάσπης, θα ήταν πιο χρήσιμο να κάνει συγκεκριμένες προτάσεις και να οργανώνει συγκεκριμένες δράσεις προκειμένου το κόμμα μας να βγει από το τέλμα στο οποίο έχει πέσει.

Όσον αφορά το ποιος εκτίθεται είναι ξεκάθαρο ότι δεν εκτίθεται αυτός που λαμβάνει τη λάσπη αλλά αυτός που την πετάει»

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή