ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκληρή απάντηση Κοντονή για δημοσίευμα κατά της συντρόφου του

skliri-apantisi-kontoni-gia-dimosieyma-kata-tis-syntrofoy-toy-2157098

Σε δημοσιεύματα που καταφέρονται εναντίον προσώπου του στενού οικογενειακού περιβάλλον του απαντά με ανακοίνωσή του ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής.

Όπως αναφέρει για σημερινό δημοσίευμα , «το σύστημα της παράγκας στον ελληνικό αθλητισμό δείχνει την έκδηλη ανησυχία του για τις επερχόμενες εξελίξεις. Οι χρηματοδότες του συστήματος διαφθοράς έχουν κάθε λόγο ν’ ανησυχούν, μπροστά στο διαφαινόμενο τέλος τους, γι’ αυτό και επιστρατεύουν τον κίτρινο τύπο με ψευδή, κατασκευασμένα και συκοφαντικά δημοσιεύματα, νομίζοντας ότι θα φοβηθώ και ότι η κυβέρνηση θα ενδώσει στις πιέσεις τους.»

Ο κ Κοντονής , επισημαίνει στην ανακοίνωσή του: « Ως προς την ουσία του δημοσιεύματος αναφέρω μόνο, ότι η σύντροφος μου πριν δώδεκα χρόνια είχε πέσει θύμα απάτης φερομένου ασφαλιστή, ο οποίος υπεξαιρούσε χρήματα τα οποία έπρεπε να καταβάλει με τη σειρά του ως ασφάλιστρα ασφαλιστικής σύμβασης υγείας. Σαν να μην έφτανε αυτή η πράξη του «ασφαλιστή» όταν αποκαλύφθηκε η υπεξαίρεση, ο υπέβαλε εις βάρος της συντρόφου μου ψευτομήνυση, προφανώς για να την «τρομάξει»,  για την οποία μάλιστα έχει εκδοθεί προ πενταετίας  αμετάκλητο απαλλακτικό βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών. Αυτά για τις αθλιότητες περί εκκρεμούς και «χαμένης» υπόθεσης.»

Ο υφυπουργός τονίζει πως «για εμένα μπορούν να γράφουν και να διαδίδουν ότι θέλουν εκ του ασφαλούς», καθώς όπως αναφέρει «μου αρκεί να γελοιοποιούνται και ν’ εξοργίζονται κάθε φορά που οι αθλιότητές τους πέφτουν στο κενό και οι πολίτες τους γυρίζουν τη πλάτη, αντιλαμβανόμενοι τον σκοπό και το στόχο αυτών των ελεεινοτήτων.»

Τέλος, επισημαίνει σε σκληρό τόνο ότι «τα χαλκευμένα δημοσιεύματα κατά προσώπων του οικογενειακού μου περιβάλλοντος, αποδεικνύουν ότι είναι αδίστακτοι και ευρισκόμενοι μπροστά στο μοιραίο δεν ορρωδούν έναντι ουδενός. Ας τα γνωρίζουν αυτά όσοι αναγνώστες ακόμη επιλέγουν να «ενημερώνονται» από αυτά τα κέντρα.»