ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Εγκλωβισμένος στα αδιέξοδά του ο κ. Τσίπρας (PHOTOS)

mitsotakis-egklovismenos-sta-adiexoda-toy-o-k-tsipras-photos-2157286

«Σήμερα δεν υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές μεταξύ Δεξιάς, Κέντρου και Αριστεράς, αλλά διαχωριστικές γραμμές μεταξύ αλήθειας και αποτελεσματικότητας και λαϊκισμού και ψέματος αφετέρου». Αυτό τόνισε, μιλώντας σήμερα σε φορείς της Ελευσίνας στο δημαρχείο της πόλης, ο  Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.
 
«Οι πολιτικοί πρέπει να δουλεύουν σκληρά και να λένε την αλήθεια. Εμείς αυτό κάνουμε και θα συνεχίσουμε να κάνουμε» υπογράμμισε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε: «Πάντα συνομιλώ με τοπικούς άρχοντες. Δεν μας ενδιαφέρει η κομματική προέλευση του καθενός. Στόχος μας, δεν είναι να διχάσουμε, αλλά να ενώσουμε».
 
«Ο κ. Τσίπρας βρίσκεται εγκλωβισμένος στα αδιέξοδα, τα οποία ο ίδιος δημιούργησε. Καταφεύγει σε μια τεχνητή πόλωση, σε ένα ψεύτικο διχασμό, καθώς και σε μια ακραία ρητορική, η οποία δεν νομίζω ότι ταιριάζει στο επίπεδο του πολιτικού διαλόγου, το οποίο περιμένουν οι πολίτες. Δεν έχω καμιά διάθεση να τον ακολουθήσω στον ολισθηρό κατήφορο, τον οποίο έχει διαλέξει. Χρέος μου και χρέος της Νέας Δημοκρατίας είναι να ενώσουμε τους Έλληνες και να προτάξουμε ένα συνολικό σχέδιο εξόδου από την κρίση» δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης.
 
«Η Ελευσίνα είναι ένας τόπος που βίωσε έντονα την αποβιομηχάνιση και τη μείωση της παραγωγικής δραστηριότητας. Η Ελευσίνα στέλνει το μήνυμα ότι μόνο μέσα από επενδύσεις και αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων μπορούμε να δούμε προκοπή» συνέχισε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.
 
Ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε το παλαιό Ελαιουργείο, όπου ξεναγήθηκε σε έκθεση σχετικά με τη βιομηχανική ιστορία της πόλης.
 
Κάθισε σε καφέ της παραλίας και συνομίλησε με κατοίκους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αλλά και τις δυνατότητες ανάπτυξης που έχει η Ελευσίνα.
 
Είχε συνάντηση με τους λιμενεργάτες, κατά την οποία συζητήθηκαν οι ουσιαστικές αναπτυξιακές προοπτικές του τρίτου μεγαλύτερου λιμανιού της χώρας.
 
Ο κ. Μητσοτάκης ξεναγήθηκε επίσης στον αρχαιολογικό χώρο της Ελευσίνας. «Η Ελευσίνα μπορεί να αξιοποιήσει περισσότερο τον αρχαιολογικό πλούτο. Υπάρχουν σχέδια για επέκταση του μουσείου με τη δημιουργία ενός νέου» δήλωσε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα από την περιοδεία του κ. Μητσοτάκη:

mitsotakis-egklovismenos-sta-adiexoda-toy-o-k-tsipras-photos0

mitsotakis-egklovismenos-sta-adiexoda-toy-o-k-tsipras-photos2

mitsotakis-egklovismenos-sta-adiexoda-toy-o-k-tsipras-photos4