Κ. Μητσοτάκης: Σύσκεψη για τον αυτοκινητόδρομο Πάτρας – Πύργου με τον Α. Κατσιφάρα

Κ. Μητσοτάκης: Σύσκεψη για τον αυτοκινητόδρομο Πάτρας – Πύργου με τον Α. Κατσιφάρα

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σύσκεψη για το ζήτημα του έργου του νέου αυτοκινητοδρόμου Πάτρα – Πύργος πραγματοποίησε σήμερα, Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Απόστολο Κατσιφάρα.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν, επίσης, ο Υπεύθυνος του Τομέα Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Σερρών, κ. Κώστας Καραμανλής, ο βουλευτής Αχαΐας κ. Ανδρέας Κατσανιώτης, καθώς και εκπρόσωποι της διαπαραταξιακής αντιπροσωπείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Από την πρώτη στιγμή, η Νέα Δημοκρατία στηλίτευσε την πρακτική της κατάτμησης του έργου σε 8 τμήματα από την Κυβέρνηση και το Υπουργείο Υποδομών, μια διαδικασία που θέτει την υλοποίηση του έργου σε μεγάλο κίνδυνο.

Το βασικό ερώτημα στην Κυβέρνηση είναι το ακόλουθο:

Έχει βρει ο κ. Σπίρτζης χρηματοδότηση από ευρωπαϊκούς πόρους για το παραπάνω έργο;

Για το σύνολο του έργου η προηγούμενη Κυβέρνηση είχε εξασφαλίσει τη χρηματοδότηση.

Η Νέα Δημοκρατία δεσμεύεται ότι θα υλοποιήσει το συγκεκριμένο έργο – που λειτουργεί ως συνέχεια της Ολυμπίας Οδού – αφού αποτελεί μέγιστη προτεραιότητα για την ευρύτερη ανάπτυξη της Δυτικής Ελλάδας και των Ιονίων Νήσων.

 

(πηγή ΑΠΕ – ΜΠΕ) 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή