Οι διευκρινίσεις του Άδ. Γεωργιάδη για τα περί «απαγόρευσης του κομμουνισμού»

Οι διευκρινίσεις του Άδ. Γεωργιάδη για τα περί «απαγόρευσης του κομμουνισμού»

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε διευκρινιστικές δηλώσεις για όσα είπε χτες σε κομματική εκδήλωση στη Χίο, προχώρησε ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Ο Άδωνις Γεωργιάδης, παρενέβη σήμερα στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ «Πρώτη γραμμή» και δήλωσε τα εξής:

«Δεν υπάρχει τίποτα πιο άσχημο από το να διαστρεβλώνεις τις δηλώσεις κάποιου ανθρώπου για πολιτικούς λόγους, το κάνει σκοπίμως ο ΣΥΡΙΖΑ και το κάνει γιατί δεν έχει τίποτα άλλο να κάνει.Τι είπα εγώ; Στις χώρες που έχουν κομμουνισμό, τόσο έχουν φοβηθεί από τον ολοκληρωτισμό αυτών των ανθρώπων, που αφού έπεσε εκεί ο κομμουνισμός, και έχουν περάσει 20 χρόνια και 30, παραμένει ο κομμουνισμός απαγορευμένος», τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και συνέχισε: «Να μην πέφτουμε από τα σύννεφα, όταν την ώρα που πήραν την εξουσία άνθρωποι αυτών των ιδεών, φέρονται ολοκληρωτικά. Καταλάβατε;» υποστήριξε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και πρόσθεσε πως «ενώ σε αυτές τις χώρες που τους ζήσανε τους έχουν απαγορεύσει, στην Ελλάδα, λόγω της ιδεολογικής ηγεμονίας της Αριστεράς, έχουμε φτάσει στο σημείο να τους θαυμάζουμε. Σε κανένα σημείο δεν είπα ότι πρέπει στην Ελλάδα να τους απαγορεύσουμε».

Σε  ερώτηση δε, για το αν πιστεύει ότι η σημερινή κυβέρνηση είναι ολοκληρωτικού χαρακτήρα και εκτός «δημοκρατικού τόξου», ο κ. Γεωργιάδης απάντησε: «Η σημερινή κυβέρνηση δεν είπα ότι είναι εκτός δημοκρατικού τόξου, είπα ότι η σημερινή κυβέρνηση, αν δεν ήμασταν στην Ευρωπαϊκή Ένωση, που μας έβαλε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να χρησιμοποιήσει κάθε μέσο για να μείνει στην εξουσία»

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή