Tι απαντά ο Μάκης Βορίδης στον Νίκο Παππά για το «μίνι νομοσχέδιο» επί Παπαδήμου

Tι απαντά ο Μάκης Βορίδης στον Νίκο Παππά για το «μίνι νομοσχέδιο» επί Παπαδήμου

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Απάντηση στα όσα υποστήριξε ο Υπ. Επικρατείας Νίκος Παππάς για το «μίνι νομοσχέδιο» επί εποχής Παπαδήμου έδωσε ο κ. Μάκης Βορίδης. Νωρίτερα ο κ. Παππάς είχε προκαλέσει τον πρώην υπουργό να δώσει εξηγήσεις για την απόσυρση του εν λόγω νομοσχεδίου λέγοντας μεταξύ άλλων  πως «υπήρχε επί κυβέρνησης Παπαδήμου μίνι νομοσχέδιο για διαγωνιστική διαδικασία και αδειοδότηση με εισηγητή υπουργό τον κ. Βορίδη το οποίο αποσύρθηκε κακήν κακώς. Θα ήταν δηλαδή πολύ ενδιαφέρον η Νέα Δημοκρατία και ο κ. Βορίδης ο ίδιος να βγει να εξηγήσει γιατί αφού είχαν φτάσει στην Ολομέλεια προς ψήφιση αυτές οι διατάξεις, γιατί αποσύρθηκαν, ποια τηλέφωνα σηκώθηκαν, ποιος τους μίλησε, ποιος τους πίεσε, τι τελικά ήταν αυτό που τους επηρέασε και έκριναν ότι πρέπει τις διατάξεις να τις αποσύρουν».

«Το 2012 είχαμε αναλογική τηλεόραση και αποφάσιζε ο υπουργός Επικρατείας για το εύρος του φάσματος» απάντησε ο Μάκης Βορίδης μιλώντας στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Ακραίως». Ο βουλευτής της Ν.Δ υποστήριξε πως «το 2012 βρισκόμασταν ακόμα στην αναλογική τεχνολογία. Υπήρχε η Digea, αλλά δεν είχε ολοκληρωθεί η μετάβαση στην ψηφιακή τεχνολογία. Στην αναλογική τηλεόραση, ο υπουργός Επικρατείας ήταν αυτός που καθόριζε το εύρος του φάσματος, άρα και τον αριθμό των αδειών». «Αλλά, στην αναλογική τηλεόραση, μια συχνότητα είναι μια θέση, στην ψηφιακή μια συχνότητα είναι πολλές θέσεις».

«Η κυβέρνηση με τις ιδεολογικές αντιλήψεις και τις ταξικές στοχεύσεις βουλιάζει τη χώρα», κατέληξε ο Μάκης Βορίδης.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή