ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στ. Θεοδωράκης για τηλεοπτικές άδειες: «Η λύση θα πρέπει να είναι πολιτική και όχι δικαστική»

st-theodorakis-gia-tileoptikes-adeies-i-lysi-tha-prepei-na-einai-politiki-kai-ochi-dikastiki-2157447

Ολοκληρώθηκε η συνάναντη του Σταύρου Θεοδωράκη με τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, στον οποίο ανέπτυξε την πρόταση του Ποταμιού για τις τηλεοπτικές άδειες.

Μετά τη συνάντηση, ο επικεφαλής του Ποταμιού δήλωσε: «Περισσότερα κανάλια, περισσότεροι εργαζόμενοι, περισσότερα λεφτά στα δημόσια ταμεία και περισσότερη διαφάνεια των οικονομικών των καναλιών. Αυτή είναι η πρόταση που κάναμε στον πρόεδρο της Βουλής και θα κάνουμε και σε όλους του πολιτικούς αρχηγούς».

«Φοβάμαι ότι βρισκόμαστε σε ένα αδιέξοδο και η λύση θα πρέπει να είναι πολιτική και όχι δικαστική. Θα πρέπει δηλαδή η κυβέρνηση να καταλάβει ότι έχει κάνει ένα λάθος, να σεβαστεί την ανάγκη για περισσότερη ενημέρωση, για περισσότερο ελληνικό πρόγραμμα και να ξανασυζητήσει με το Κοινοβούλιο μία νέα νομοθετική ρύθμιση. Ο κ. Βούτσης, βέβαια, υπερασπίστηκε τις ρυθμίσεις που έχει κάνει μέχρι σήμερα η ελληνική κυβέρνηση. Από εκεί και πέρα, όμως, είναι ανοιχτός στο να συζητήσουμε τις επόμενες μέρες, ανάλογα και τις αποφάσεις για τη σύνθεση του ΕΣΡ και πιθανές νέες αποφάσεις», πρόσθεσε.

(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)