Στ. Θεοδωράκης: «Επιστροφή στη Συνταγματική νομιμότητα»

Στ. Θεοδωράκης: «Επιστροφή στη Συνταγματική νομιμότητα»

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μέσω twitter επέλεξε να σχολιάσει ο πρόεδρος του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, τις εξελίξεις στο χώρο των τηλεοπτικών αδειών και τις αντιδράσεις της κυβέρνησης:

«Φταίει το βαθύ κράτος, οι δικαστές, ο Αντίχριστος και το 666"…Η λέξη λάθος ούτε περνά από το καβαλημένο τους μυαλό. #Συνταγμα #ToPotami»

«Αύριο στο πρωτοσέλιδο της Αυγή τα ονόματα & οι διευθύνσεις των 14 δικαστών που τόλμησαν να πουν "όχι"! Να μάθουν να παίζουν με το καθεστώς.»

«Αν η κ.Γεροβασίλη ψάχνει λεφτά για τα παιδιά & τα νοσοκομεία, μπορεί να απολύσει μερικά από τα ακροδεξιά τρολ που έχει στο γραφείο της».

«Περισσότερα κανάλια, περισσότεροι εργαζόμενοι, περισσότερα λεφτά στα δημόσια ταμεία & κυρίως Συνταγματική νομιμότητα! Τι δεν καταλαβαίνουν;»

Στη συνέχεια ο κος. Θεοδωράκης, πάλι μέσω twitter, αναφέρθηκε στην πρόταση που κατέθεσε το Ποτάμι για εναλλακτική διαδικασία σε σχέση με την αδειοδότητη των τηλεοπτικών σταθμών:

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή