ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κουμουτσάκος: «Υπάρχει ανάγκη εκλογών στην χώρα»

koymoytsakos-yparchei-anagki-eklogon-stin-chora-2157724

«Τα γεγονότα είναι καταλυτικά. Μετά τις χθεσινές εξελίξεις τίποτα δεν είναι το ίδιο», τόνισε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο Γιώργος Κουμουτσάκος.

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ μίλησε για «απομόνωση του Νίκου Παππά, μετά την χθεσινή απόφαση του ΣτΕ, για μια πολιτική που είχε κάνει εμβληματική η Κυβέρνηση» και τόνισε ότι «η Κυβέρνηση έχει υποστεί δεινή πολιτική ήττα και έχει μπει σε ένα δρόμο φθοράς», καταλήγοντας ότι «υπάρχει ανάγκη εκλογών στην χώρα».

Ο κ. Κουμουτσάκος χαρακτήρισε ως «βαθιά αντιδημοκρατική και αντιθεσμική την αντίδραση της Κυβέρνησης στην απόφαση του Στε, τέτοια που της δίνει “λογική ολοκληρωτισμού”», καθώς, όπως συμπλήρωσε, «δεν υπάρχει Κυβέρνηση που να έχει ισχυριστεί ότι το Ανώτατο Δικαστήριο είναι υπό την επίδραση συμφερόντων».

«Σε ότι αφορά την ανάγκη ρύθμιση του τηλεοπτικού τοπίου, διότι βρισκόμαστε στο σημείο μηδέν, ασχέτως τι λέει η Κυβέρνηση, τις επόμενες ημέρες η ΝΔ θα παρουσιάσει , όπως έχει προαναγγείλει, πρόταση για το πώς μπορεί να υπάρξει ρύθμιση, πάνω σε βάσεις δημοκρατικές και συνταγματικές», προσέθεσε.