Θεοδωράκης: Πρέπει όλοι να ανοίξουν τα χαρτιά τους στο θέμα του ΕΣΡ

Θεοδωράκης: Πρέπει όλοι να ανοίξουν τα χαρτιά τους στο θέμα του ΕΣΡ

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πρέπει να παίξουμε τίμια στο θέμα του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, δήλωσε στο ΣΚΑΪ ο Σταυρός Θεοδωράκης, τονίζοντας ότι όλοι πρέπει να ανοίξουν τα χαρτιά τους.

Ο πρόεδρος του Ποταμίου σημείωσε μάλιστα ότι αν όλα τα κόμματα δεν ανοίξουν τα χαρτιά τους, η παράταξή του δεν θα ψηφίσει τη σύσταση ΕΣΡ.

Μάλιστα, ο κ. Θεοδωράκης επισήμανε τον κίνδυνο να ψηφίσουν Δευτέρα για συγκρότηση ΕΣΡ και την Τρίτη να ψηφίσει η κυβέρνηση φωτογραφικό διαγωνισμό.

Κάλεσε την κυβέρνηση να βρει το θάρρος να καταθέσει νέα πρόταση για τις τηλεοπτικές άδειες, και το ίδιο να κάνει και η ΝΔ, σημειώνοντας ότι μόνο το Ποτάμι κατέθεσε ολοκληρωμένη πρόταση.

Ο πρόεδρος του Ποταμιού, δήλωσε ότι οι άδειες δεν μπορεί να είναι μόνο θέμα πορτοφολιού, και ότι αμιγώς οικονομικά κριτήρια στην αδειοδότηση δεν έχουν εφαρμοστεί πουθενά αλλού στην Ευρώπη.

Ο κ. Θεοδωράκης – αναφερόμενος στην πρόσφατη συζήτηση για τη διαπλοκή – εξαπέλυσε πυρά στον υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη, λέγοντας ότι υπήρξε 15 χρόνια μέλος της διοίκησης του Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος και διερωτήθηκε αν υπάρχει μία χαριστική ρύθμιση με την οποία διαφώνησε.

Η δική μου οικογένεια δεν είχε θέση ούτε σε δημόσια έργα ούτε σε προμήθειες, η οικογένεια του κ. Τσίπρα αντιθέτως είχε σχέση με δημόσια έργα, είπε ο κ. Θεοδωράκης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή