Οργή ΝΔ για «προπαγάνδα» Κρέτσου μέσα από τα Γραφεία Τύπου των Πρεσβειών

Οργή ΝΔ για «προπαγάνδα» Κρέτσου μέσα από τα Γραφεία Τύπου των Πρεσβειών

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την έντονη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε η αποκάλυψη ιστοσελίδας για την εντολή του Γενικού Γραμματέα Ενημέρωης κ. Λευτέρη Κρέτσου να αξιοποιήσουν οι ελληνικές πρεσβείες στο εξωτερικό υβριστικό του άρθρο στα διεθνή Μ.Μ.Ε..

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΝΔ κάνει λόγο για «πανικό» και «κατρακύλα» της κυβέρνησης Τσίπρα – Παππά και του κ. Κρέτσου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η σημερινή αποκάλυψη της ιστοσελίδας "liberal" αποδεικνύει το πραγματικό πρόσωπο της κυβέρνησης και προσωπικά του Γενικού Γραμματέα Ενημέρωσης.

Ο κ. Κρέτσος, βαρύτατα εκτεθειμένος από τη διεξαγωγή του διαγωνισμού – φιάσκου για τις τηλεοπτικές άδειες, το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να συκοφαντεί στα διεθνή ΜΜΕ την αντιπολίτευση και τη Δικαιοσύνη της χώρας μας. Ο πανικός και η κατρακύλα της κυβέρνησης Τσίπρα – Παππά και του κ. Κρέτσου δεν έχουν τέλος. Ντροπή».

Απάντηση της ΓΓΕΕ

Η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας εξέδωσε ανακοίνωση σε υψηλούς τόνους σε απάντηση των ισχυρισμών της Νέας Δημοκρατίας, αναφέροντας πως «Η ΓΓΕΕ  διοργάνωσε με επιτυχία τον μοναδικό διαγωνισμό για τηλεοπτικές άδειες που έγινε ποτέ στη χώρα μας. Αυτό μάλλον ενοχλεί».

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΓΓΕΕ:

«Το μπαλάκι ανάμεσα στο liberal.gr και στη ΝΔ είναι πια γνωστή πρακτική: το liberal.gr δημοσιεύει ταχα ανώνυμες αποκλειστικές πληροφορίες, οι οποίες ξεπερνούν τα όρια του κιτρινισμού και της δεξιάς προπαγάνδας, στις οποίες η ΝΔ σπεύδει ν’ απαντήσει, τάχα κι αυτή ευαισθητοποιημένη.

Γιατί άραγε δεν ευαισθητοποιήθηκε ποτέ όταν η ΝΔ συστηματικά απαξίωνε τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, η οποία αντί να λειτουργεί ως μέσο άσκησης επικοινωνιακής διπλωματίας είχε υποβαθμιστεί σε κυβερνητική μονταζιέρα;

Συμφωνούμε: Ντροπή!

Η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας διοργάνωσε με επιτυχία τον μοναδικό διαγωνισμό για τηλεοπτικές άδειες που έγινε ποτέ στη χώρα μας. Αυτό μάλλον ενοχλεί».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή