Σίμος Αναστασόπουλος: «Οι ΗΠΑ, ο πλέον αξιόπιστος σύμμαχος της Ελλάδας»

Σίμος Αναστασόπουλος: «Οι ΗΠΑ, ο πλέον αξιόπιστος σύμμαχος της Ελλάδας»

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Οι ΗΠΑ, ο πλέον αξιόπιστος σύμμαχος της Ελλάδας», δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, Σίμος Αναστασόπουλος, ενόψει της επίσκεψης του απερχόμενου προέδρου των ΗΠΑ στην χώρα μας, Μπάρακ Ομπάμα.

Ο κ. Αναστασόπουλος δήλωσε: «Η επίσκεψη του προέδρου Ομπάμα στην Ελλάδα αποτελεί αναγνώριση των ελληνικών προσπαθειών και τεράστια ευκαιρία προβολής των θέσεων μας σε οικονομικά, γεωπολιτικά και μεταναστευτικά θέματα. Οι ΗΠΑ με την διαχρονική στάση τους στα εθνικά και οικονομικά μας θέματα αποτελούν τον πλέον αξιόπιστο σύμμαχο της Ελλάδας και τον σταθερότερο υποστηρικτή των ελληνικών θέσεων για την ανάγκη περιορισμού των πολιτικών λιτότητας, διευθέτησης του χρέους και έξοδο από την κρίση. Η υιοθεσία του Προγράμματος και η ενιαία κυβερνητική φωνή θα στείλουν σοβαρό μήνυμα προσήλωσης στις μεταρρυθμίσεις, θα ενισχύσουν την αμερικανική υποστήριξη και θα διευκολύνουν την επιστροφή στις αγορές και την βιώσιμη ανάπτυξη»

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή