Η Ν.Δ επιστρέφει στην καθημερινότητα με εξόρμηση στο Λεκανοπέδιο

Η Ν.Δ επιστρέφει στην καθημερινότητα με εξόρμηση στο Λεκανοπέδιο

1' 45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την στροφή στην καθημερινότητα και μαζί στα προβλήματα «των πολλών», επιχειρεί να συμβολίσει η Ν.Δ με την κίνηση της να κάνει «εξόρμηση», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε ανακοίνωση της, στο Λεκανοπέδιο Αττικής, μετά από ένα μεγάλο διάστημα όπου την επικαιρότητα μονοπώλησε η απόφαση του ΣτΕ, η διαμάχη για την εκ νέου συγκρότηση του ΕΣΡ και η κόντρα για τις τηλεοπτικές άδειες.

Τώρα η Ν.Δ παράλληλα με το συγκεκριμένο θέμα, το οποίο στην Πειραιώς θεωρούν πως το ανέδειξαν δεόντως και με την δέουσα θεσμική προσέγγιση, θέλει να πιάσει ξανά το νήμα από εκεί που το άφησε, συνεχίζοντας την απ’ ευθείας επαφή με τους πολίτες.

Η επανέναρξη του «οδοιπορικού», θα γίνει από το Λεκανοπέδιο, μία περιοχή, με μεγάλο δείκτη ανεργίας και ουκ ολίγα προβλήματα και στην σκιά των τελευταίων δημοσκοπήσεων που παγιώνουν το προβάδισμα της Ν.Δ.

Για όσους εξάλλου δεν θυμούνται, στις τελευταίες εκλογές η γαλάζια παράταξη υπέστη πανωλεθρία στο Λεκανοπέδιο, καθώς στην Β’ Αθήνας και στην περιφέρεια Αττικής έμεινε πίσω 12 μονάδες, ενώ έχασε ακόμα και το «κάστρο» της την Α’ Αθήνας, κατά 3 μονάδες. 

Το επόμενο διάστημα κλιμάκια της Νέας Δημοκρατίας αποτελούμενα από βουλευτές, μέλη της Πολιτικής Επιτροπής, στελέχη κεντρικών οργάνων και τοπικών οργανώσεων, θα επισκεφθούν καινοτόμες βιομηχανικές και βιοτεχνικές μονάδες, επιχειρήσεις, Α.Ε.Ι. – Τ.Ε.Ι. και ερευνητικά Ιδρύματα, επιτυχημένες επιχειρήσεις στον κλάδο της νεανικής και γυναικείας επιχειρηματικότητας, δομές του Δημοσίου, καθώς και δομές κοινωνικής αλληλεγγύης.

Στόχος της Νέας Δημοκρατίας, είναι «μέσα από τις στοχευμένες αυτές δράσεις, είναι να αναδείξει και να ενισχύσει τις δυνάμεις που είναι απαραίτητες για την ανόρθωση και την ανάκαμψη της χώρας, αλλά και τα υγιή και παραγωγικά κύτταρα της κοινωνίας».

Στην Νέα Δημοκρατία θεωρούν πως μόνο ένα ισχυρό, αλλά και αποτελεσματικό, Κράτος, μπορεί να διευκολύνει την όσον το δυνατόν πιο δίκαιη κατανομή αυτού του πλούτου.

Όπως τονίζουν από την Πειραιώς η απάντηση του κόμματος τους στηρίζεται πάνω από όλα στη Συμφωνία Αλήθειας της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη με όλους τους Έλληνες, κάτι το οποίο θέλουν να χτίσουν «με τους πολίτες από τις δυτικές συνοικίες της Θεσσαλονίκης μέχρι τη νότια Κρήτη. Από τον Έβρο μέχρι την Πελοπόννησο. Αυτό που ξεκινά, το αμέσως επόμενο διάστημα, στο Λεκανοπέδιο Αττικής».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή