Μεϊμαράκης: «Ως πρόεδρος της Ν.Δ δεν είχα συζητήσει για το ΕΣΡ»

Μεϊμαράκης: «Ως πρόεδρος της Ν.Δ δεν είχα συζητήσει για το ΕΣΡ»

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο πρώην Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Πρόεδρος της Βουλής, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, με ανακοίνωση του αναφέρει πως ουδέποτε συζήτησε με οποιονδήποτε το θέμα του ΕΣΡ, για το οποίο, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, θα λάμβανε απόφαση η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος. Βάσει τούτου, ο κ. Μεϊμαρλακης τονίζει πως οι όποιες προτάσεις δεν ήταν προσωπικές, αλλά συλλογικές.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του:

«Ως Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας όχι μόνο δεν είχα συμφωνήσει, αλλά ούτε καν είχα συζητήσει με οποιονδήποτε για το ΕΣΡ. Όταν μάλιστα σε συνέντευξη είχα ερωτηθεί, είχα ξεκαθαρίσει δημοσίως ότι το θέμα αυτό θα το συζητούσε και θα ελάμβανε απόφαση η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας. Επίσης, ως Πρόεδρος της Βουλής και ως είχα υποχρέωση, κατέβαλα προσπάθειες –λαμβάνοντας υπόψη τις προτάσεις των κομμάτων– ώστε να επιτύχω τις μεγαλύτερες δυνατές συγκλίσεις επί προσώπων που διέθεταν τα απαραίτητα κριτήρια.

Κατά συνέπεια, οι όποιες προτάσεις για πρόσωπα δεν ήταν προσωπικές, αλλά αποτέλεσμα συλλογικής συνεννόησης που υπήρχε».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή