Μαξίμου: «Ο κ. Μητσοτάκης δεν ξεχωρίζει ένα διεθνές κοινό από μια συνάθροιση φίλων της ΝΔ»

Μαξίμου: «Ο κ. Μητσοτάκης δεν ξεχωρίζει ένα διεθνές κοινό από μια συνάθροιση φίλων της ΝΔ»

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε «υπονομευτική τακτική» του προέδρου της ΝΔ, που «τον εκθέτει στα μάτια ολόκληρου του ελληνικού λαού», αναφέρεται το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού σε ανακοίνωσή του σχετικά με την ομιλία του κ. Μητσοτάκη στην Ευρω-αραβική Σύνοδο, σημειώνοντας ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης «αδυνατεί να ξεχωρίσει ένα διεθνές κοινό επενδυτών από μια συνάθροιση κομματικών φίλων της ΝΔ», ή «συνειδητά θέτει τις πολιτικές επιδιώξεις του κόμματός του πάνω από τα συμφέροντα της χώρας και της οικονομίας».

«Ο κ. Μητσοτάκης εμφανίστηκε σήμερα στην Ευρω-αραβική Σύνοδο "Εταίροι για την ανάπτυξη", για να πει ότι η ελληνική οικονομία βρίσκεται σε λάθος δρόμο και ότι η κατάσταση μπορεί να αλλάξει μόνο με εκλογές. Δεν ξέρουμε αν ο κ. Μητσοτάκης αδυνατεί να ξεχωρίσει ένα διεθνές κοινό επενδυτών από μια συνάθροιση κομματικών φίλων της ΝΔ, ή αν συνειδητά θέτει τις πολιτικές επιδιώξεις του κόμματός του πάνω από τα συμφέροντα της χώρας και της οικονομίας. Σε κάθε περίπτωση, η υπονομευτική αυτή τακτική τον εκθέτει στα μάτια ολόκληρου του ελληνικού λαού», αναφέρει το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, όπως σημειώνει το Αθηναϊκό Πρακτορείο και τονίζει:

«Όσο για την ουσία των "ανησυχιών" που με κάθε ευκαιρία εκφράζει, είναι προφανές ότι όσο πιο ορατή γίνεται η προοπτική ανάκαμψης της οικονομίας και η έξοδος από την κρίση, τόσο περισσότερο ο κ. Μητσοτάκης θα ανησυχεί».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή