Aλλαγή στη Ν.Δ: Ο Γ. Γεωργαντάς στην θέση του Κ.Τασούλα

Aλλαγή στη Ν.Δ: Ο Γ. Γεωργαντάς στην θέση του Κ.Τασούλα

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Και ενώ όλοι ανέμεναν από την επόμενη εβδομάδα, όπως λένε οι πληροφορίες, κάποιες αλλαγές στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας,  η πρώτη αλλαγή ανακοινώθηκε σήμερα Παρασκευή. Όπως λέει η ανακοίνωση «με απόφαση του Γενικού Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κωνσταντίνου Τσιάρα, στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας, στη θέση του βουλευτή Ιωαννίνων, κ. Κωνσταντίνου Τασούλα, θα συμμετέχει ο βουλευτής Κιλκίς, κ. Γεώργιος Γεωργαντάς».

Το γεγονός του «επείγοντος» της αλλαγής και μάλιστα στην συγκεκριμένη συγκυρία, δηλαδή αμέσως μετά την καταψήφιση της άρσης ασυλίας του κ. Νικολόπουλου, πιθανόν να συνδέεται με το γεγονός πως ο νέος εκπρόσωπος στην Ειδική Μόνιμη Δεοντολογία, κ. Γεωργαντάς ψήφισε υπέρ της άρσης ασυλίας του κ. Νικολόπουλου.

Ο κ. Τασούλας, ωστόσο, είχε εισηγηθεί να μην υπάρξει άρση ασυλίας καθώς η συζητούμενη παραπομπή του κ. ν. Νικολόπουλου δεν αφορούσε τα όσα προσβλητικά είχε πει για τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου, αλλά μία συνέντευξη του στον Alpha, όπου μεταξύ άλλων είχε αποδοκιμάσει πράξεις βίας, προσθέτοντας πως, αν και ο ίδιος αναγνωρίζει μόνον «αρσενικά» και «θυλικά» και όχι «ουδέτερα», ο σεξουαλικός προσανατολισμός είναι επιλογή του καθενός και σεβαστός απ' όλους. 

                                                                     

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή