ΝΔ: «Ο κ. Τσίπρας ξεπερνά κάθε όριο θράσους και ψέματος»

ΝΔ: «Ο κ. Τσίπρας ξεπερνά κάθε όριο θράσους και ψέματος»

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η μόνη υπηρεσία που μπορεί να προσφέρει ο Αλέξης Τσίπρας στη χώρα είναι η παραίτησή του, σημειώνει η Νέα Δημοκρατία, εξαπολύοντας σκληρή επίθεση κατά του Πρωθυπουργού, με αφορμή το άρθρο του στην Εφημερίδα των Συντακτών.

«Ο κ. Τσίπρας ξεπερνά κάθε όριο θράσους και ψέματος. Είναι ο πολιτικός που εξαπάτησε τον ελληνικό λαό, ιδιαίτερα την μεσαία τάξη και τους πιο αδύναμους. Είναι αποκλειστικά υπεύθυνος γιατί  φόρτωσε την Ελλάδα με ένα τρίτο, αχρείαστο μνημόνιο προκαλώντας βαριές απώλειες στην οικονομία και την κοινωνία. Και τώρα αντί να αξιοποιήσει την υπεύθυνη στάση της Νέας Δημοκρατίας με τις θετικές προτάσεις της για τη μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων και την προώθηση σε όλα τα επίπεδα των εθνικών στόχων, προσπαθεί να κάνει το μαύρο άσπρο», συμπληρώνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Εφόσον εξαιτίας όλων αυτών, δεν μπορεί να αποτρέψει το τέταρτο μνημόνιο, ας φύγει επιτέλους από την κυβερνητική εξουσία. Ας πάψει να φορτώνει τις δικές του τραγικές ευθύνες στην αντιπολίτευση. Η μόνη  υπηρεσία που έχει να προσφέρει στη χώρα, είναι η παραίτησή του», καταλήγει.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή