Β. Λεβέντης: «Η συζήτηση για το χρέος έχει μόνο επικοινωνιακό χαρακτήρα»

Β. Λεβέντης: «Η συζήτηση για το χρέος έχει μόνο επικοινωνιακό χαρακτήρα»

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Κακώς η κυβέρνηση ανεβάζει τις προσδοκίες από την επίσκεψη Ομπάμα για την μείωση του χρέους», δηλώνει με ανακοίνωσή του ο Βασίλης Λεβέντης, εξηγώντας ότι «το χρέος έχει περιέλθει στα κράτη της Ευρώπης, και για την όποια ρύθμισή του απαιτείται απόφαση των κοινοβουλίων. Επομένως, η όλη συζήτηση για το χρέος έχει μόνο επικοινωνιακό χαρακτήρα».

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, υποστηρίζει ότι «αυτή η ώρα, είναι ώρα ειλικρίνειας και καλό είναι στο λαό να λέγεται η αλήθεια. Χωρίς επενδύσεις, χωρίς πολιτική σταθερότητα, χωρίς εθνικό σχεδιασμό, χωρίς εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων, οι εξελίξεις θα είναι άσχημες για την Ελλάδα. Και η ΝΔ αρνείται να δει κατά πρόσωπο την πραγματικότητα. Ακόμη και αν έλθει στην εξουσία και κάνει κυβέρνηση με την κα Γεννηματά, η κυβέρνηση στην καλύτερη περίπτωση θα αριθμεί 153 βουλευτές, συνεπώς δεν θα είναι η κυβέρνηση που θα φέρει επενδύσεις. Καλό θα είναι λοιπόν, ο κ. Μητσοτάκης να σταματήσει εξουσιομανείς σκέψεις του και να προσέλθει στο τραπέζι της οικουμενικής. Εκατό «Ομπάμες» να έρθουν στην Ελλάδα, όσο υπάρχει φαγωμάρα στο πολιτικό σύστημα, η χώρα θα ζει στον αστερισμό των μνημονίων και των δανείων». 

Παράλληλα ο κ. Λεβέντης χαρακτήρισε «απαράδεκτη» την απόφαση να παρίσταται στο δείπνο με τον Αμερικανό Πρόεδρο Μπάρακ Ομπάμα, μόνο ο πρωθυπουργός, κυβερνητικά στελέχη και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή