ΝΔ: «Η χώρα δεν έχει ούτε την κυβέρνηση ούτε τον πρωθυπουργό που της αξίζει»

ΝΔ: «Η χώρα δεν έχει ούτε την κυβέρνηση ούτε τον πρωθυπουργό που της αξίζει»

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Η κυβέρνηση δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει την σημαντική επίσκεψη του προέδρου Obama στην Ελλάδα. Τόσο σε επίπεδο ουσίας, όσο και σε επίπεδο εικόνας πέρασε κάτω από τον πήχη», δήλωσε ο Γιώργος Κουμουτσάκος προσθέτοντας πως όλοι οι Έλληνες είδαν ότι η χώρα δεν έχει ούτε την κυβέρνηση ούτε τον πρωθυπουργό που της αξίζει.

«Και γι’ αυτό, δεν νομιμοποιείται να επιτίθεται στην αντιπολίτευση, η οποία αντιμετωπίζει όλα τα ζητήματα με μόνο γνώμονα το εθνικό συμφέρον», συνέχισε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ σημειώνοντας πως αυτό ισχύει και για την οικονομία και για το προσφυγικό, και για την υπόθεση του χρέους και των πρωτογενών πλεονασμάτων, που -όπως τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης- πρέπει να ρυθμιστεί το ταχύτερο.

«Κάτι τέτοιο μπορεί να προκύψει, όχι μόνο ως αποτέλεσμα της βοήθειας άλλων, αλλά και ως επιβράβευση των δικών μας συνειδητών μεταρρυθμιστικών προσπαθειών. Άλλωστε, αυτό υποδεικνύουν όλοι τον Αλέξη Τσίπρα. Ας μην προσποιείται, λοιπόν, πως δεν ακούει», τόνισε ο Γιώργος Κουμουτσάκος δίνοντας απάντηση στον κυβερνητικό εκπρόσωπο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή