Γεωργιάδης: Η κυβέρνηση επέτρεψε την κατάσχεση των λογαριασμών της ΕΑΣ

Γεωργιάδης: Η κυβέρνηση επέτρεψε την κατάσχεση των λογαριασμών της ΕΑΣ

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αυστηρή ανακοίνωση για τους κυβερνητικούς χειρισμούς ως προς την οικονομική κατάσταση των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων εξέδωσε η αξιωματική αντιπολίτευση, δια του αντιπροέδρου της ΝΔ και τομεάρχη Άμυνας Αδ. Γεωργιάδη.

«Παρά τις ρητές διαβεβαιώσεις της Κυβέρνησης και προσωπικά του Υπουργού Αναπληρωτή κ. Βίτσα, ότι δεν θα κατασχεθούν οι λογαριασμοί των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων (Ε.Α.Σ.), αυτό που δεν θα γινόταν συνέβη και μάλιστα μια μέρα πριν την αυριανή συζήτηση στη Βουλή για το μέλλον της Ελληνικής Αμυντικής Βιομηχανίας» σημειώνει ο κ. Γεωργιάδης, καλώντας επιπλέον την κυβέρνηση «να εξηγήσει πώς εξανεμίστηκε αποθεματικό ύψους 40.000.000 ευρώ, που είχε εξασφαλίσει η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας».

«Η σημερινή κατάσταση αποτελεί περίτρανο παράδειγμα ότι η μεγαλοστομία και οι υποσχέσεις χωρίς γνώση και εμπειρία οδηγούν δυστυχώς στο κενό» καταλήγει η ανακοίνωση του κ. Γεωργιάδη. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή