«Πιθανόν να πάει σε εκλογές ο Αλ. Τσίπρας» εκτιμά ο Κ. Γκιουλέκας

«Πιθανόν να πάει σε εκλογές ο Αλ. Τσίπρας» εκτιμά ο Κ. Γκιουλέκας

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την εκτίμηση ότι τους επόμενους μήνες θα υπάρξουν πολιτικές εξελίξεις που μπορεί να οδηγήσουν και σε πρόωρες κάλπες, με επιλογή του πρωθυπουργού, διατύπωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Γκιουλέκας, ο οποίος μίλησε στο ραδιόφωνο του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM» και κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα ότι υποτιμά τους Θεσσαλονικείς με το γραφείο της γγ πρωθυπουργού που εγκαινίασε, ενώ επιτέθηκε στην κυβέρνηση και τον αρμόδιο υπουργό Χρήστο Σπίρτζη για τα προβλήματα με τον ΟΑΣΘ.

«Η πεποίθησή μου είναι ότι αυτή η κυβέρνηση θα δεχτεί και πάλι τα πάντα, θα υπογράψει τα πάντα και η εκτίμηση μου είναι ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα τους προσεχείς μήνες να έχουμε πολιτικές εξελίξεις που μπορεί να μας οδηγήσουν μέχρι τις κάλπες. Όλη αυτή η λαίλαπα που έρχεται, όπως οι νέοι φόροι 2,7 δισ. ευρώ εις βάρος των Ελλήνων πολιτών από 1/1/2017 δημιουργούν ένα τόσο εκρηκτικό περιβάλλον που ο Αλέξης Τσίπρας έχει να επιλέξει ή να συνεχίσει μία φθίνουσα πορεία για τον ίδιο και την πολιτική του ομάδα ή να κάνει μια ηρωϊκή φυγή προς τα εμπρός. Πιστεύω ότι είναι πολύ πιθανό να προκαλέσει και ο ίδιος εκλογές» είπε ο κ. Γκιουλέκας απαντώντας σε ερώτηση για τη δεύτερη αξιολόγηση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή